Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.


СЪСТАВ: Невен, драка, алое, овес, алфа-алфа, жиловлек, леска, върба, блатен аир, гинко билоба, розмарин, зърнастец, бреза, цикория, малтодекстрин, магнезиев стеарат.

ПОКАЗАНИЯ: Подобрява тонуса и укрепва стените на венозните кръвоносни съдове; отстранява чувството на тежест и напрежение в краката.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: По 1-2 таблетки 3 пъти дневно след хранене.

Как действа?
Венифит е билков продукт за лечение на разширени вени. Подобрява оросяването на крайниците и регулира тонуса на кръвоносните съдове. Облекчава болката при разширени вени и тромбофлебит. Премахва чувството на тежест, напрежение и умора в краката.

Как и колко може да се приема?
Венифит се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 4 таблетки дневно. Благоприятното действие на Венифит се проявява след 2-та седмица на приема. Препоръчва се приемането през целия летен период (от м. Май до м. Септември).

Състав
/1 табл. в мг./
Розмарин 20 мг. Гинко билоба 20 мг.
Блатен аир 20 мг. Върба 20 мг.
Леска 20 мг. Живовлек 20 мг.
Алфа-алфа 20 мг. Полски хвощ 25 мг.
Овес 25 мг. Зърнастец 20 мг.
Алое 25 мг. Драка 25 мг.
Невен 35 мг. Инулин 175 мг.
Бреза 15 мг. Цикория 15 мг.
Билките, които се използват във Венифит са екологично чисти. Събирани са в най-чистите райони на България - планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент.. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Какво е Инулин и как действа ?
Инулин - важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при лечение на дисбактериоза и остеопороза.

Има ли нежелателни и странични ефекти?
Венифит няма нежелателни и странични ефекти. Въпреки това, не се препоръчва приемането му при бременност и кърмене, заради физиологичните промени в женския организъм през този период. Продуктът се предлага на пазара от 8 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Венифит не може да се получи. Венифит не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?
Венифит може да се комбинира със всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Особено подходяща е комбинацията с таблетките „Невен".

 

Здравни новини

Реклама