СЪСТАВ: Натурални фосфолипиди от соя.
ПОКАЗАНИЯ: При хронична умора, главоболие, световъртеж, невроза, артериосклероза и състояние след инсулт, повишен холестерол и липиди в кръвта, цироза и омазняване на черния дроб.
ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: За деца: 3 пъти по 1 таблетка дневно Възрастни : 3 пъти по 2 таблетки дневно

Как действа?
Виталецитин спомага за подържането на нормален тонус и функция на централната нервна система и за преодоляване на състоянията на стрес и умора. Деиства благоприятно върху функциналното състояние на черния дроб.Спомага за регулирането на мастната обмяна в организма и предпазва от отлагане на холестерол в съдовитте стени.

Как и колко може да се приема?
Виталецитин се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза е 2 по 1 таблетка дневно. Благоприятното действие на Виталецитин се проявява след 1-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 4 - 5 месеца).

Състав
/1 табл. в мг./
Лецитин E 322 200 мг. Инулин 300 мг.
Продуктът е подготвен за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори. Инулинът е пребиотик, който се получава от растението цикория и представлява диетични, разтворими фибри с много положителни ефекти върху здравето. С приемането на инулин се : повишава усвояването на микроелементите - Ca, Mg, Fe и Zn; укрепва костно - ставния апарат; балансира киселинността в стомаха; повишава имунитета; подпомага развитието на полезните бактерии - Lactobacillus и Bifidus. В дебелото черво инулина продуцира бутирова киселина, която има антиканцерогенно действие.

Има ли нежелателни и странични ефекти?
Виталецитин няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 8 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Виталецитин не може да се получи. Виталецитин не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?
Виталецитин може да се комбинира със всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате.

 

Здравни новини

Реклама