Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.


СЪСТАВ: Съдържа цвят и листа от глог.
ПОКАЗАНИЯ: За лечение при всички сърдечни заболявания: сърдечна слабост, аритмия, сърдечен ревматизъм, инфаркт на миокарда, исхемична болест, хипертония, задух, умора, укрепва сърцето.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: От 2 до 6 таблетки дневно.

Как действа?
Глог има благоприятен ефект върху дейноста на сърдечно - съдовата система. Спомага за подържането на нормалния тонус на сърдечния мускул и ритъм на сърдечната дейност както и за нормалния тонус на коронарните, мозъчните и периферните кръвоносни съдове. Помага за подържането на нормалното ниво на холестерола в кръвта.

Как и колко може да се приема?
Глог се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е от 1 до 2 таблетки . Благоприятното действие на Глог се проявява след 3 - та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 5-6 месеца).

Състав
/1 табл. в мг./
Глог 325 мг. Инулин 175 мг.
Билката, която се използва в Глог е екологично чиста. Събирана е в най-чистите райони на България - планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Тя е подготвена за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори. Инулинът е пребиотик, който се получава от растението цикория и представлява диетични, разтворими фибри с много положителни ефекти върху здравето. С приемането на инулин се : повишава усвояването на микроелементите - Ca, Mg, Fe и Zn; укрепва костно - ставния апарат; балансира киселинността в стомаха; повишава имунитета; подпомага развитието на полезните бактерии - Lactobacillus и Bifidus. В дебелото черво инулина продуцира бутирова киселина, която има антиканцерогенно действие.

Има ли нежелателни и странични ефекти?
Глог няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 8 години и поносимостта към него е доказано положителна.Предозиране на Глог не може да се получи. Глог не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.
Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?
Глог може да се комбинира със всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате.

 

Здравни новини

Реклама