СЪСТАВ: Бобови шушулки, ленено семе, черница, цариче, черна боровинка, царевична коса, жаблек, глухарче, къпина, коприва, офика, червен кантарион, жен-шен.

ПОКАЗАНИЯ: Всички форми на диабет и повишена кръвна захар. Намалява кръвната захар, нормализира функцията на панкреаса, действа положително върху отделянето на течности и предпазва кръвоносната система от последствията на диабета.
ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: За деца: 3 пъти по 1 таблетка дневно Възрастни : 3 пъти по 2 таблетки дневно.

Как действа?
Глюконорм плюс е билков продукт за лечение на диабет. Подобрява работата на панкреаса и регулира отделянето на инсулин в кръвта. Намалява нивото на повишената кръвна захар.

Как и колко може да се приема?
Глюконорм Плюс се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 3 таблетки дневно. Благоприятното действие на Глюконорм Плюс се проявява след 1-вия месец на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (до нормализиране нивото на кръвната захар).


Състав
/1 табл. в мг./
Офика 21 мг. Жълта комунига 21 мг.
Коприва 21 мг. Черна боровинка 21 мг.
Червен кантарион 26 мг. Къпина 26 мг.
Гимнема 26 мг. Глухарче 26 мг.
Орех 26 мг. Цариче 31 мг.
Черница 31 мг. Бобови шушулки 36 мг.
Инулин 175 мг. Царевична коса 13 мг.
Билките, които се използват във Глюконорм Плюс са екологично чисти. Събирани са в най-чистите райони на България - планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.
 
Какво е Инулин и как действа ?
Инулин - важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при лечение на дисбактериоза и остеопороза.

Има ли нежелателни и странични ефекти?
Глюконорм Плюс няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 8 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Глюконорм Плюс не може да се получи. Глюконорм Плюс не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?
Глюконорм Плюс може да се комбинира със всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Особено подходяща е комбинацията с таблетките "Невролаксин Плюс" и "Хепатостим".

 

Здравни новини

Реклама