Човешкият организъм всекидневно е изложен на негативното въздействие на замърсената околна среда и на други вредни фактори (стрес, обездвижване, непълноценно хранене, тютюнопушене, прекомерна употреба на алкохол или лекарства). Всичко това води до т.нар. интоксикация - натрупване на токсини (отровни вещества) в организма. В резултат на това се проявяват различни проблеми - общо неразположение, умора, депресия, понижен имунитет, главоболие, лошо храносмилане, запек, неприятен дъх, повехнал тен на лицето и др.

С посочените здравословни проблеми можем да се справим чрез вътрешно пречистване на организма - детоксикация.

Деноксинал е специално подбрана, балансирана комбинация от лечебни растения и субстанции, създадена за ефикасна детоксикация на човешкия организъм.

Екстрактът от бял трън предпазва черния дроб от увреждане. Хлорелата и чесънът улесняват отделянето на тежки метали от човешкия организъм и съдействат за „пречистването" на кръвта. В комбинация с пектин, те спомагат да се регулира нивото на холестерола и подобряват функцията на храносмилателния тракт. Витамин С, като важен антиоксидант предпазва от увреждащото влияние на свободните радикали.

Ефекти:
* Спомага за отделяне на токсичните вещества от организма и засилва естествените процеси на детоксикация * Предпазва и възстановява черния дроб от увреждане * Подобрява храносмилането * Съдейства за поддържане на нормална микрофлора в червата, регулира перисталтиката * Стимулира дейността на бъбреците * Допринася за понижаване нивото на холестерол в кръвта

ДеноксиналСъдържание:Всяка таблетка съдържа:Хлорела 200,00 mg Репей (екстракт 4:1 - 50 mg) 12,50 mgГлухарче (екстракт 4:1 - 50 mg) 12,50 mg Детелина (екстракт 4:1 - 50 mg) 12,50 mgЧесън 1,00 mg Пектин 50,00 mgБял трън ( силибин - 42,00 mg) 50,00 mg Витамин С 200,00 mg

Дозировка:
1 таблетка дневно в продължение на 1-2 месеца.
Пречистването е добре да се повтаря няколко пъти в годината - в началото на всеки сезон.
Опаковка: 60 таблетки

 

Здравни новини

Реклама