Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.


ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН КОМПОНЕНТ НА ВСЯКА ДИЕТА!
Зелен чай Тeavigo TM е произведен със субстанция зелен чай Тeavigo TM - чист EGCG (93 % епигалокатехин галат) по лиценз на DSM Nutritional Products Ltd, Швейцария.
СЪСТАВ
Всяка таблетка съдържа: 50 mg Тeavigo TM 93% EGCG (Epigallocatechin gallate) - чист екстракт от зелен чай без кофеин.

СВОЙСТВА
Зеленият чай: Традиционна употреба:
Полезното действие на зеления чай е познато от древни времена. Консумацията му в Азия, неговата родина, е превърнатa в традиция и се използва за прочистване на организма от токсини, за подобряване обмяната на веществата и намаляване на телесното тегло, за подобряване на кръвната циркулация, за подпомагане устойчивостта на организма срещу болести, дори за поддържане на добра устна хигиена. Зеленият чай подмладява и удължава живота.

Тeavigo TM EGCG (Epigallocatechin gallate): Силата на чистия зелен чай
Полифенолът EGCG (Епигалокатехин галат), основната съставка на Тeavigo TM, е най-важният здравословен компонент на зеления чай.
За диетолозите EGCG (Епигалокатехин галат) представлява голям интерес. Той стимулира производството на хормона норадреналин, който засилва метаболизма и изгарянето на мазнини. EGCG (Епигалокатехин галат) е задължителен компонент на всяка диета.
Зеленият чай Тeavigo TM намалява теглото без да предизвиква отрицателни промени в сърдечния ритъм, повишава енергийния разход, редуцира лошия LDL холестерол, и най-важното, поддържа здравословното ниво на телесното тегло.

EGCG (Епигалокатехин галат), основна съставка на Зелен чай Тeavigo TM притежава силно изразено антиоксидантно действие и подпомага защитата на организма срещу редица болести - сърдечно-съдови заболявания, инсулт, ракови заболявания, гастроинтестинални заболявания.

EGCG (Епигалокатехин галат) подобрява състоянието при диабет като намалява нивата на инсулина и кръвната глюкоза.
Изключително важно предимство на Зелен чай Тeavigo TM е, че за разлика от други екстракти и от листата на зеления чай, той не съдържа кофеин. По тази причина Зелен чай Тeavigo TM не предизвиква безсъние, нервност, раздразнителност и главоболие при хора, чувствителни към кофеина.

 

Здравни новини

Реклама