Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.


СЪСТАВ: Съдържа трикалциев фосфат 150 мг и витамин Д3 100 IU.

ПОКАЗАНИЯ: За лечение при всички случаи на недостиг на калций в организма: бърз растеж при децата, остеопороза, травми и счупвания на костите, остри и хронични ревматични заболявания, чести кръвоизливи, бременност и кърмене, неврози, депресии и мускулни болки.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: За деца 3 пъти по 1 таблетка дневно. За възрастни 3 пъти по 2 таблетки дневно.

Как действа?

Калцидент действа благоприятно при всички случаи на недостиг на Калции в организма: бърз растеж при децата, остеопороза, травми и счупвания на костите, мускулни спазми и болки, ревматизъм, неврози, косопад и чупливи нокти.

Как и колко може да се приема?

Калцидент се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза е 2 по 1 таблетка дневно. Благоприятното действие на Калцидент се проявява след 3-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 4 - 5 месеца).

Състав

/1 табл. в мг./
Трикалциев фосфат E 341 196 мг. Инулин 300 мг.
Натурално идентичен аромат 4 мг.

Продуктът е подготвен за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори. Инулинът е пребиотик, който се получава от растението цикория и представлява диетични, разтворими фибри с много положителни ефекти върху здравето. С приемането на инулин се : повишава усвояването на микроелементите - Ca, Mg, Fe и Zn; укрепва костно - ставния апарат; балансира киселинността в стомаха; повишава имунитета; подпомага развитието на полезните бактерии - Lactobacillus и Bifidus. В дебелото черво инулина продуцира бутирова киселина, която има антиканцерогенно действие.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Калцидент няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 8 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Калцидент не може да се получи. Калцидент не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.
Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Калцидент може да се комбинира със всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Особено подходяща е комбинацията с таблетките „Ревмофит актив" и „Котешки нокът".

 

Здравни новини

Реклама