СЪСТАВ: Сена, зърнастец, ревен, невен, портикалови кори, алфа-алфа, ленено семе, мента, полски хвощ, глухарче, роза, слез и живовлек.
ПОКАЗАНИЯ: При временен или постоянен запек, при тежки хемороиди, спазми и болки в червата. Повишава отделянето на течности от организма, намалява излишните килограми и предотвратява образуването на целулит. Нормализира ритъма и перисталтиката на целия храносмилателен тракт.
ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: От 2 до 6 таблетки дневно.

Как действа?
Лаксит компакт е билков продукт за лечение на хроничен запек. Подобрява перисталтиката на червата, тонизира мускулатурата на дебелото черво и улеснява дефекацията.Осигорява редовно изхождане без да предизвика разстройство, болки и спазми в червата.

Как и колко може да се приема?
Лаксит Компакт се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е от 2 до 3 таблетки вечер до нормализиране на дефекацията. Благоприятното действие на Лаксит Компакт се проявява след 2-ри - 3-ти ден на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 4-6 месеца).

Състав
/1 табл. в мг./
Слез 19 мг. Глухарче 19 мг.
Алпийски лапад 24 мг. Цариче 24 мг.
Мента 24 мг. Ленено семе 26 мг.
Гръмотрън 26 мг. Зърнастец 44 мг.
Розмарин 19 мг. Сена 69 мг.
Инулин 175 мг. Резене 18 мг.
Роза 13 мг.

Билките, които се използват във Лаксит Компакт са екологично чисти. Събирани са в най-чистите райони на България - планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Какво е Инулин и как действа ?
Инулин - важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при лечение на дисбактериоза и остеопороза.

Има ли нежелателни и странични ефекти?
Лаксит Компакт няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 8 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Лаксит Компакт не може да се получи. Лаксит Компакт не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Лаксит Компакт може да се комбинира със всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Особено подходяща е комбинацията с таблетките "Алфа 2" и "Лакторея".

 

Здравни новини

Реклама