СЪСТАВ: Lactobacilus bulgaricus

ПОКАЗАНИЯ: За нормализиране на бактериалната флора в организма. Лекува всички бактерилани и гъбични и нфекции. При гастрит, колит, стомашно чревни разтройства, спазми в корема. За повишаване на имунитета и за профилактика на гъбичните заболявания.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: За деца: 3 пъти по 1 таблетка дневно Възрастни: 3 пъти по 2 таблетки дневно

Как действа?
Лакторея естествен пробиотик съдържащ Lactobacillicus bulgaricus.Лактобацилите имат уникалната способност да въстановяват нормалната чревна флора и по този начин унищожават патогенните бактерии и гъбички в организма. Лакторея помага да се справите с всякакви гъбични инфекции, възникнали вследствие прием на антибиотици или на понижаване на имунитета.
Как и колко може да се приема?

Лакторея се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза е 2 по 1 таблетка дневно. Благоприятното действие на Лакторея се проявява след 1-та седмица на приема За постигане на траен резултат е необходимо продължителното и приемане (поне 3 - 4 месеца).

Състав
/1 табл. в мг./
Инулин 250 мг. Мл. кисел лиофилизиран продукт 250 мг.
Лакторея е с биологично-активна субстанция от лиофилно изсушени клетки на Lactobacillicus bulgaricus и е подготвена за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Какво е Инулин и как действа ?
Инулин - важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при лечение на дисбактериоза и остеопороза.

Има ли нежелателни и странични ефекти?
Лакторея няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 8 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Лакторея не може да се получи. Лакторея не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Лакторея може да се комбинира със всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате.

 

Здравни новини

Реклама