Тоник за мозъка
Какво съдържа Меморин?

Меморин съдържа стандартизиран екстракт на гинко билоба в 1 капсула (флавогликозиди и тритерпени ). Процесът на стандартизация гарантира чистотата и ефективността на всяка капсула Меморин®.

Как действа Меморин® върху мозъчната функция?
Меморин®подобрява кръвоснабдяването на мозъка. Разширява и стабилизира мозъчните съдове. Улеснява достигането до мозъка на необходимите кислород и хранителни вещества. Освен това Меморин® пре­дотвратява слепването на тромбоцитите , подобрява течливостта на кръвта и не позволява запушване на мозъчните съдове. Меморин® стимулира директно мозъчните клетки и ги предпазва от увреждащото действие на свободните радикали. Стимулира функцията на невромедиаторите и улеснява обмена на информация между нервните клетки. По този начин Меморин® действа катотоникза мозъка.

Какви други действия има Меморин?
Меморин подобрява кръвоснабдяването както на мозъка така и на очите, ушите и крайниците. Меморин® може да предпази ретината от увреждане, да премахне шума в ушите и световъртежа. Повлиява благоприятно периферните съдови заболявания.
 

Кога да използваме Меморин?
Меморин се прилага за подобряване на паметта, концентрацията и мисловните процеси. Има благоприятен ефект при мозъчна атеросклероза, състояния след инсулт, главозамайване, световъртеж и шум в ушите. Меморин® може да се използва при нарушения в кръвоснабдяването на ретината, периферни съдови заболявания напр. студени крайници, диабет, синдром на Рейно и др.
 
Как да използваме Меморин?
Препоръчва се по 2 капсули дневно след хранене.

 

Здравни новини

Реклама