СЪСТАВ: Ябълков Пектин - 0,300 г; Витамин С - 0,030 г.

ПОКАЗАНИЯ: Повишен холестерол и липиди в кръвта, при наднормено тегло и затлъстяване. При всички стомашно-чревни смущения: диарии, колит, ентероколит, газове и болки в червата. При затлъстяване на черния дроб, хроничен хепатит, цироза и стеатоза, състояние след инфаркт. За изчистване на организма от токсини.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: За деца: 3 пъти по 1 таблетка дневно преди хранене Възрастни: 3 пъти по 2 таблетки дневно преди хранене

Как действа?

ПЕКТИВИТ С АКТИВ съдържа натурален ябълков пектин, който по естествен път абсорбира натрупаните в организма токсини и ги изхвърля навън.Намалява повишения холестерол и липиди в кръвта. Тези му качества го правят много подходящ както за профилактика, така и след прекарани чернодробни сърдечно съдови заболявания.

Как и колко може да се приема?

Пективит С Актив се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 2 таблетки дневно. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 4-6 месеца).

Състав

1 табл. в мг./
Ябълков пектин E 440 250 мг. Инулин 213 мг.
Витамин С Е 300 34 мг. Натурално идентичен аромат 3 мг.

Продуктът е подготвен за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Какво е Инулин и как действа ?

Инулин - важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при лечение на дисбактериоза и остеопороза.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Пективит С Актив няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 8 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Пективит С Актив не може да се получи. Пективит С Актив не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.
 

Здравни новини

Реклама