Грешка
  • Грешка при зареждане на данните.


СЪСТАВ: Простатин нео съдържа билките: бабини зъби (листа), петопръстник (стръкове), троскот (коренища), обикновена тиква (семе), гръмотрън (корени), горски енчец (стрък), магарешки бодил (цвят), леска (кори), ветрогон (коренища), дребноцветна върбовка (стръкове), мечо грозде (листа), сао палмето (листа).

ПОКАЗАНИЯ: Облекчава симптомите, свързани с увеличената простатна жлеза, затруднено и често уриниране. Поддържа тонуса нажлезата, улеснява уринирането подабрява сексуалната функция на мъжката полова система.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Препоръчителната доза е 2х2 таблетки след хранене. При по-тежки случаи на много затруднено уриниране - 2х3 таблетки.

Как действа?

Простатин нео е билков продукт за лечение на хипертрофия и аденом на простатната жлеза. Възстановява нормалната функция на жлезата. Ограничава увеличението и възпалението и. Премахва неволното, трудно и често уриниране. Повишава комфорта и общия тонус на мъжа.

Как и колко може да се приема?

Простатин Нео се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 2 таблетки дневно. Благоприятното действие на Простатин Нео върху мъжката полова система се проявява след 3-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 4-6 месеца).

Състав /1 табл. в мг./
Обикновена тиква 21 мг. Гръмотрън 24 мг.
Дребноцветна върбовка 24 мг. Мечо грозде 26 мг.
Ветрогон 24 мг. Петопръстник 26 мг.
Магарешки бодил 26 мг. Троскот 29 мг.
Сао палмето 31 мг. Бабини зъби 31 мг.
Леска 44 мг. Инулин 175 мг.
Горски енчец 19 мг.

Билките, които се използват във Простатин Нео са екологично чисти. Събирани са в най-чистите райони на България - планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Какво е Инулин и как действа ?

Инулин - важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при лечение на дисбактериоза и остеопороза.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Простатин Нео няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 8 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Простатин Нео не може да се получи. Простатин Нео не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Простатин Нео може да се комбинира със всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Особено подходяща е комбинацията с таблетките „Урофит Прима" и „Мечо грозде".

 

Здравни новини

Реклама