СЪСТАВ: Върба, бреза, борови връхчета, синя хвойна, блатен тъжник, гръмотрън, синя тинтява, ранилист, офика, хвощ, репей, брей, мокреш, невен, ехинацея.
ПОКАЗАНИЯ: За лечение при заболявания на костно-ставния апарат: ревматизъм, артрит, артроза, хронични болки в ставите и костите, остеопороза, коксартроза; предотвратява образуването на шипове; при костни травми и счупвания, при болки, свързани с растежа на децата; не дразни стомаха и червата.
ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: За деца 3 пъти по 1 таблетка дневно. За възрастни 3 пъти по 2 таблетки дневно.

Как действа?
Ревмофит актив е билков продукт за лечение на опорно двигателния апарат при артрит, артроза и ревматизъм.Подобрява еластичноста на ставите, ограничава възпалението им и улеснява движението.Намалява мускулното напрежение и облекчава болките в ставите. Ревмофит актив има положителен ефект и при активни спортни натоварвания.

Как и колко може да се приема?
Ревмофит Актив се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 3 таблетки дневно. Благоприятното действие на Ревмофит Актив върху ставите и костите се проявява след 3-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 4-6 месеца).

Състав

/1 табл. в мг./
Полски хвощ 20 мг. Мокреш 26 мг.
Невен 26 мг. Ехинацея 26 мг.
Офика 26 мг. Синя тинтява 26 мг.
Гръмотрън 26 мг. Блатен тъжник 26 мг.
Синя хвойна 26 мг. Леска 26 мг.
Бреза 26 мг. Върба 26 мг.
Инулин 175 мг. Репей 19 мг.

Билките, които се използват във Ревмофит Актив са екологично чисти. Събирани са в най-чистите райони на България - планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Какво е Инулин и как действа ?

Инулин - важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при лечение на дисбактериоза и остеопороза.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Ревмофит Актив няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 8 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Ревмофит Актив не може да се получи. Ревмофит Актив не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Ревмофит Актив може да се комбинира със всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Особено подходяща е комбинацията с таблетките „Калцидент D3" и „Невен".
 

Здравни новини

Реклама