Как наистина да  слушате  една жена

Някога чудили ли сте се как жената до вас иска да я слушате? Какво всъщност би я удовлетворило? Какво би я накарало да се почувства "чута" и щастлива с вас?

ИНСТРУКЦИИ:
Разберете защо е важно за нея

Някога питали ли сте се защо е толкова важно да бъдете чути от партньорката ви?
Отговорът е: Защото тя има нужда да се чувства свързана с вас на ментално и емоционално ниво. Тя трябва да знае, че ви е грижа за нея и животът й. Тя има нужда да знае, че я виждате и "вътрешно", не само физически. А това да слушате какво говори, да я изслушвате е точният път и то си става по естествен начин.

Жените са съвсем различни по отношение на мъжете в това, те преди всичко имат нужда от психическа и емоционална връзка в комбинация с добра физическа такава, за да се чувстват доволни от една връзка. Само физическия контакт е недостатъчен за нея.
Затова помислите за това по следният начин:
Тя ви отрича физически (и всичкото объркване, което идва с това) е рано на това вие все едно да се отричате от нейните емоции, думи и изслушване.

Дайте й цялото си внимание
Изключете телевизора, остави видео игрите и интернета и се съсредоточете върху това, което казва. Ако тя не усеща цялото ви внимание ще я разочаровате много.

Гледайте я в очите
Един от най – добрите признаци, че слушате жена е да я гледате в очите, докато говори. Това показва, че искате да разберете какво казва, като я изслушате с цялото си внимание, а именно да я гледате в очите.

Подкрепяйте чувствата й
Това, което казва или прави вие трябва да я подкрепяте безусловно.
Защо е толкова важно?
Защото почти винаги жените мислят на глас. Те използват думите, за да покажат и изразят емоциите си, да, това е странно за мъжете, но при жените е така. И когато тя го прави вие трябва да я подкрепите и разберете, да покажете, че уважавате това, което чувства.

Прегръщайте я
Дръжте й ръката, прегръщайте я , целувайте я. Защо това е толкова важно за една жена и за една връзка?
Защото тя отново трябва да знае, че ви все още сте там за нея, че все още сте свързани. Особено ако тя ви споделя нещо тъжно и емоционално.

Усмихвайте се
И двамата!

СЪВЕТИ И ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ
* Нищо от това няма да проработи ако сте незрели и като личност и като двойка.
* Това са само общи насоки, а спецификата ще трябва да си изработите сами в своята лична връзка, защото всеки човек е различен.

 
Как да се влюби лудо във вас Сигурно сте хвърлили очи на някоя красавица, която искате да поканите...
50 – те правила на жената за мъжа 1. Обаждайте се. 2. Не лъжете.   3. Никога не измервайте части от тялото й...
Как да говорите по телефона с момиче Повечето мъже се притесняват, че ще звучат нервно и неуверено по...

Реклама