Как наистина да  слушате  една жена

Някога чудили ли сте се как жената до вас иска да я слушате? Какво всъщност би я удовлетворило? Какво би я накарало да се почувства "чута" и щастлива с вас?

ИНСТРУКЦИИ:
Разберете защо е важно за нея

Някога питали ли сте се защо е толкова важно да бъдете чути от партньорката ви?
Отговорът е: Защото тя има нужда да се чувства свързана с вас на ментално и емоционално ниво. Тя трябва да знае, че ви е грижа за нея и животът й. Тя има нужда да знае, че я виждате и "вътрешно", не само физически. А това да слушате какво говори, да я изслушвате е точният път и то си става по естествен начин.

Жените са съвсем различни по отношение на мъжете в това, те преди всичко имат нужда от психическа и емоционална връзка в комбинация с добра физическа такава, за да се чувстват доволни от една връзка. Само физическия контакт е недостатъчен за нея.
Затова помислите за това по следният начин:
Тя ви отрича физически (и всичкото объркване, което идва с това) е рано на това вие все едно да се отричате от нейните емоции, думи и изслушване.

Дайте й цялото си внимание
Изключете телевизора, остави видео игрите и интернета и се съсредоточете върху това, което казва. Ако тя не усеща цялото ви внимание ще я разочаровате много.

Гледайте я в очите
Един от най – добрите признаци, че слушате жена е да я гледате в очите, докато говори. Това показва, че искате да разберете какво казва, като я изслушате с цялото си внимание, а именно да я гледате в очите.

Подкрепяйте чувствата й
Това, което казва или прави вие трябва да я подкрепяте безусловно.
Защо е толкова важно?
Защото почти винаги жените мислят на глас. Те използват думите, за да покажат и изразят емоциите си, да, това е странно за мъжете, но при жените е така. И когато тя го прави вие трябва да я подкрепите и разберете, да покажете, че уважавате това, което чувства.

Прегръщайте я
Дръжте й ръката, прегръщайте я , целувайте я. Защо това е толкова важно за една жена и за една връзка?
Защото тя отново трябва да знае, че ви все още сте там за нея, че все още сте свързани. Особено ако тя ви споделя нещо тъжно и емоционално.

Усмихвайте се
И двамата!

СЪВЕТИ И ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ
* Нищо от това няма да проработи ако сте незрели и като личност и като двойка.
* Това са само общи насоки, а спецификата ще трябва да си изработите сами в своята лична връзка, защото всеки човек е различен.

 
7 жени, с които не трябва да излизате Прочетете нашите 7 съвета и запазете репутацията, банковата сметка,...
Как да се влюби лудо във вас Сигурно сте хвърлили очи на някоя красавица, която искате да поканите...
Прелъстяването. Още един важен начин как да прелъстите една жена В тази статия се разглежда един от най – добрите методи на...

Реклама