Как да бъдете истински мъж в живота

Това е добра статия и всички мъже би трябвало да се възползват от нея. Тя ще ви даде възможно най – добрите съвети за това как да бъдете истински мъж в живота. От това как действате в реалният живот зависи какъв мъж сте в ежедневието.

ИНСТРУКЦИИ:
Отнасяйте се с уважение към дамите.

Не ги третирайте зле. Отнасяйте се с тях с респект и уважение, все пак жени са ви раждали. Не ги лъжете и бъдете честни с тях във всяко едно отношение. Ако наистина искате да срещнете страхотна и стойността жена.

Игнорирайте мнението на приятелите си.
Спрете да се вслушвате "съветите" на приятелите си в това какво да правите или казвате. Започнете да правите нещата по своя начин и така, както трябва – джентълменски. Бъдете последователни и уверени, само такива мъже се забелязват от жените.

Поемете отговорности.
Един истински мъж винаги поема отговорност за нещата, които казва и прави. Това означава да изпълнявате обещанията си, да признавате грешките си и да се грижите за хората, които обичате. Вие не сте вече дете, вие сте мъж и трябва да сте в състояние да поемате отговорност за това.

Изразявайте чувствата си.
Не се срамувайте от чувствата си, а ги изразявайте. Не позволявате на гордостта да стои на пътя ви, защото животът ви ще бъде нещастен. Всеки истински мъж има чувства и емоции, защо да ги крие? Това значи, че криете самия себе си. Хората наистина ще ви уважават повече ако казвате какво чувствате, отколкото в противен случай.
П.П.
Особено жените.

Бъдете джентълмен, а не грубиян.
Един истински мъж не може да бъде грубиян. Тези две понятия са несъвместими.
Освен жестовете, които един джентълмен прави за една дама, той трябва да е и такъв по принцип в ежедневието си.

Оставете гордостта и егото си.
Това е най – трудното нещо за един мъж. Но, ако имате твърде голямо его и гордост, запитайте се, докъде ще ви доведат те? До никъде. Понякога е добре да бъдете критикувани. Това съвсем не означава, че светът ви се разпада, а вие трябва да осъзнаете, че не всеки приема всичко, което правите. Това е да си истински мъж.

Бъдете честни в живота.
Не лъжете никога и за нищо. Лъжата е за слабите мъже. Истинският мъж цени честността и прямотата.

 
Любовни въпроси, които да й зададете В коя точка от нашите взаимоотношения се влюби в мен? Какво е нещото,...
Креативни идеи за срещи – романтични и достъпни С малък бюджет вие може да предизвикате предизвикателството и да...
Петте неща, с които жените искат да сте на ясно Не казвате "Ще ти се обадя", освен ако наистина не го мислите. Това...

Реклама