Как да бъдете истински мъж в живота

Това е добра статия и всички мъже би трябвало да се възползват от нея. Тя ще ви даде възможно най – добрите съвети за това как да бъдете истински мъж в живота. От това как действате в реалният живот зависи какъв мъж сте в ежедневието.

ИНСТРУКЦИИ:
Отнасяйте се с уважение към дамите.

Не ги третирайте зле. Отнасяйте се с тях с респект и уважение, все пак жени са ви раждали. Не ги лъжете и бъдете честни с тях във всяко едно отношение. Ако наистина искате да срещнете страхотна и стойността жена.

Игнорирайте мнението на приятелите си.
Спрете да се вслушвате "съветите" на приятелите си в това какво да правите или казвате. Започнете да правите нещата по своя начин и така, както трябва – джентълменски. Бъдете последователни и уверени, само такива мъже се забелязват от жените.

Поемете отговорности.
Един истински мъж винаги поема отговорност за нещата, които казва и прави. Това означава да изпълнявате обещанията си, да признавате грешките си и да се грижите за хората, които обичате. Вие не сте вече дете, вие сте мъж и трябва да сте в състояние да поемате отговорност за това.

Изразявайте чувствата си.
Не се срамувайте от чувствата си, а ги изразявайте. Не позволявате на гордостта да стои на пътя ви, защото животът ви ще бъде нещастен. Всеки истински мъж има чувства и емоции, защо да ги крие? Това значи, че криете самия себе си. Хората наистина ще ви уважават повече ако казвате какво чувствате, отколкото в противен случай.
П.П.
Особено жените.

Бъдете джентълмен, а не грубиян.
Един истински мъж не може да бъде грубиян. Тези две понятия са несъвместими.
Освен жестовете, които един джентълмен прави за една дама, той трябва да е и такъв по принцип в ежедневието си.

Оставете гордостта и егото си.
Това е най – трудното нещо за един мъж. Но, ако имате твърде голямо его и гордост, запитайте се, докъде ще ви доведат те? До никъде. Понякога е добре да бъдете критикувани. Това съвсем не означава, че светът ви се разпада, а вие трябва да осъзнаете, че не всеки приема всичко, което правите. Това е да си истински мъж.

Бъдете честни в живота.
Не лъжете никога и за нищо. Лъжата е за слабите мъже. Истинският мъж цени честността и прямотата.

 
Петте най – големи грешки, които правят мъжете при среща Стараят се твърде много да впечатлят жената Не говорете за себе си...
Свалките част 1 Защо е тази статия? Мисля, че всеки мъж се нуждае от малко познания...
Грешките, които биха убили шанса ви за втора среща Има хиляди статии за това какво трябва да правят (и как да се държат) на...

Реклама