Грешките, които биха убили шанса ви за втора среща

Има хиляди статии за това какво трябва да правят (и как да се държат) на среща мъжете. Но има няколко "грешки", които са причина дамата да не ви се обади повече. Затова прочетете следващите редове, за да не изпадате в такива ситуации:

Да сте нервен
Да, всеки е нервен на първа среща. Говорите бързо, объркано и неразбираемо. Потите се ужасно много.
Ключът към спокойният разговор е да задавате много въпроси и да слушате внимателно отговорите й, за да не се оплетете в собствените си мисли и притеснения.

Да закъснеете
Това е много, много лоша проява от ваша страна. Така й показвате, че не ви е толкова зор за срещата с нея, освен ако причината за закъснението не е много важна.

Да говорите прекалено много
Това е заложено и се полага на жените. Мъжете са мълчаливата половинка. Става страшно когато един мъж говори повече от една жена, та той й отнема така удоволствието. А, жена без удоволствие е нещастна. И затова няма да има втора среща. Това не е добра стратегия.

Грешките, които биха убили шанса ви за втора среща Неловко сбогуване
Дори когато една среща върви много добре, все още има доста добър шанс тя да завърши малко неловко. И това е когато я целунете за чао и кажете "Това беше забавно". И естествено за вас първата и последна среща.

Да си поръчате най – скучните ястия от менюто
Да, и на това обръщат внимание жените – на кулинарните ви предпочитания. Каквото и да ви се яде само не си поръчвайте традиционните и ежедневни ястия.

Да подхвърляте лоши шеги
Ако не ви се отдава да се шегувате, просто не го правете, въпреки да знаете, че това се харесва на жените. Няма да ви се получи. По – добре така, отколкото иначе, повярвайте ми.

 
Как да говорите по телефона с момиче Повечето мъже се притесняват, че ще звучат нервно и неуверено по...
Как да бъдете оптимист Клишетата като "И утре е ден!" или "Слънцето ще изгрее и на моята...
Как да бъдете опасен шофьор Инструкции Нещата, които ви трябват: 1. Мобилен телефон 2. Храна или...

Реклама