Най – опасните жени

Безразсъдната бохемка
Тя е опасен хищник и е звяр във всичко, което прави. Тя пие прекалено много, взима прекалено много наркотици и участва в битки.
Има безотговорно поведението. Нещата ще ескалират. Такава жена лесно ще си намерите, но трудно ще се отървете от нея. Затова тя е в нашият списък.

Ревнивото чудовище
Това чудовище е със страшен външен вид и се преобразява, когато друга жена влиза в "зоната му". И започват да валят обвинения, обиди и закани по ваш адрес.

Такава жена не се срамува да направи сцена на публично място, пред приятелите или роднините ви. Тя ще ви вдига скандал даже само защото сте благодарили и сте се усмихнали на момичето на касата в магазина. Определено ще бъдете унижаван с такава жена и съжаляван доста.

Лепката
Мила, лъчезарна в началото, докато клъвнете. А след това и в тоалетната ще ходи с вас и една минута със себе си няма да имате.
Тя ще бъде обсебена от това да е винаги със вас и да не ви изпуска за минута.
Доминиращ контрол и наблюдение. Един съвет: при първият признак на това – БЯГАЙТЕ...

Уличницата
Уличницата е хамелеонът на опасните жени. Тя използва своите умения, за да ви оплете в мрежата си и вие да сте винаги на нейно разположение, когато тя поиска. Но, без много тривиалности и изрази като "връзка", "гадже" или "годеник". Вие просто сте нейната поредна или една от много й играчки.

Най – опасните жени

Контролираща откачалка
Тя ще живее, за да ви казва как правите нещо погрешно и как да го направите както трябва. сте го правиш погрешно и трябва да го направим по пътя си. Скоро, ще ви казва как да се обличате, къде да ходите и ще контролира животът ви изцяло. Вашето мнение ще е нейно мнение.
Ще будите смях, подигравки и съжаление в очите на околните.

Златотърсачката
Този вид опасни жени са само и изцяло съсредоточени върху портфейла ви. Това хитро създание ще използва женските си хитрости да ви оплете в мрежите си, за да се докопа до парите ви по всички възможни начини.

Красив трън в задника
Ах, тя е най-горещото нещо, което някога сте виждали. Но тя е мухоловка на мъжете, благодарение на красивият си външен вид. Вие сте заслепен от красотата й и единственото нещо, което искате да правите е каквото каже тя.
Тя е № 1 на най-опасните жени за един мъж, защото тя е химера и превъплъщение на всички опасни жени. Тя е изящният манипулатор.
Нейната красота ще ви накара да пренебрегнете здравия разум и да се оставите в нейните ръце.

 
Характеристиките на истинският мъж Истинският мъж е силен Един истински мъж не плаче, не охка, не се...
10 неща, които никога не трябва да казвате на приятелката си Number 10 "Тя е секси!" Даже и приятелката ви да го забелязва това и...
Как да бъдете опасен шофьор Инструкции Нещата, които ви трябват: 1. Мобилен телефон 2. Храна или...

Реклама