Как да станете по – атрактивен мъж

Научете се да разказвате интересни истории
Ключовият аспект в това да станете по-привлекателен мъж се състои в това да имате поне една интересна и забавна история, която да разказвате на жените.
Интересни истории са митовете или някаква житейска случка, в която добрият човек побеждава – това работи особено добре върху жените.
Заложете също на елементи като конфликт, напрежение, трагедия и хумор. Или пък добра работа ще свърши и разказа за последната ви пиянска вечер.
Просто се научете как да разкажете историята "убиец", та жените да се влюбят във вас, заради нея.

Научете се как да правите самонадеяна комедия
Това е когато кажете нещо арогантно и дръзко под формата на хумор, и тя тогава да каже: "Не мога да повярвам, че току – що каза това!".
Ако искате някои модели на самонадеяна комедия, гледайте Джеймс Бонд, Кларк Гейбъл, Летърман или Стърн.

Сприятелете се с привлекателни жени, за да мислят останалите, че сте доста желан
Едно от най-добрите неща, които можете да направите за Вашия успех сред жените е да станете приятел с хубавите жени. Защо? Тъй като този тип жени като приятели, ще ви научат как да си взаимодействате с жени като тях - те ще ви научат на всичко, което трябва да знаете. И най-доброто от всичко това е, че те ще ви запознаят с красиви жени.

Как да станете по – атрактивен мъж

Дразнете я във всяко едно отношение
Дразненето тук не означава нещо лошо и не е насочено във негативна посока. А означава да дразните жените психически, емоционално и физически, по начин, който изгражда положителен отговор. Ако дразните жените по самонадеян и забавен начин, със забавни шеги - това е нещо добро.

Научете се как да разчитате ситуациите преди да действате или разговаряте
Жените са с много по-фини сетива и възприятия, когато става въпрос за социална динамика и това, което се случва между хората – в кой е контрола, кой от кой се интересува, кой няма шанс и т. н. Въпреки това им умение, мъжете могат да научат много. Ако се научите да четете ситуациите, ще можете да създадете резултати, които ще са нищо друго, освен чудотворни са вас.

Бъдете честни, етични и автентични с жените – винаги
Мъж, който използва идеята – "автентичен" до крайност с жените той получава екстремни резултати. Жените обичат откровените мъже, тези, който не крият желанията си, колкото и да са срамни и неморални. Могат да се възмутят от откровеността на мъжа, но го оценяват и са страшно привлечени от това.

Погледнете миналото "съдържание", за да видите истинското значение на това, което става
Във взаимоотношенията между мъжете и жените повечето от думите и жестовете на комуникация са за разсейване. Това е магия като на един илюзионист, за да се постигне целта. Така че, когато общувате с една жена, винаги си задайте въпроса: "Какво наистина се случва тук?", просто не гледайте очевидното, а това което е причина да действа по - този начин жената.

 
Клишета за Свети Валентин Да, това е празник в годината. Любовта е във въздуха и навсякъде...
Съвет при срещите: Топ 10 на начините да сте щастливец в любовта 1. Знаеш какво искаш. Външният ви вид може да се променя, но характерът...
Как наистина да "слушате" една жена Някога чудили ли сте се как жената до вас иска да я слушате? Какво...

Реклама