Как да флиртувате с жена, с която никога не сте разговаряли

Една ситуация при различни обстоятелства може да изглежда доста променена, ако не знаете как да действате. Това се отнася и за случая как да сваляте момиче, с което никога не сте разговаряли.
Но ако знаете какво искате в една връзка и ако уважавате потенциалният си романтичен партньор ще поставите себе си пред 100% успех.

Стъпка 1
Потърсете черти в жената, които веднага ще застанат помежду ви. Брачна халка или някакви религиозни украшения и т.н.
Не позволявайте на привличането ви към нея да заслепи тези различия, защото в противен случай ще бъдете разочарован на края – нищо няма да излезе, загуба на време.

Стъпка 2
Наблюдавайте я дали е заета в момента. Не трябва да прекъсвате нещо важно, което прави. Ако тя практически е ангажирана във разговор по телефона или нещо друго – тогава опитите ви за флирт трябва да изчакат докато приключат ангажиментите й. В противен случай ще излезете в нейните очи като недодялан, нетактичен и нахален самовлюбен мухльо.
А вие не искате това, нали?

Стъпка 3
Предизвикайте доверие. Кои варианти не са добри?
Не трябва да се правите на наранения мъж, който буди съчувствие и внимание, защото ще получите само това. Няма жена на света, която да е привлечена от емоционално слаб мъж.
Също така не се правете и на „Кой съм аз?”, ако се сещате какво имам в предвид. Не е добре когато искате нещо от едно момиче да се правите на велик все едно не искате нищо. Това не ви е точният подиум за хвалби. Ще бъдете грубо отрязан в случая.
Кой е правилният подход за спечелване на доверие?
Вие сте мъж и като такъв трябва да се представите със силна воля и отворен ум, един широкоскроен човек, който обича предизвикателствата.

Как да флиртувате с жена, с която никога не сте разговаряли

Стъпка 4
Приближете се до нея и я поздравете. Действайте с уважение. Винаги помнете това. Ако не уважавате човекът, не заслужавате да сте с него. Така показвате класа и висок стандарт на обноски. Всяка жена уважава това.

Стъпка 5
Започнете разговор. В следващите няколко секунди вие ще й направите първото впечатление за вас, така, че трябва да внимавате какво говорите. Направете й комплимент за външният вид и точка. Едно „Много си красива” е достатъчно. Не се съсредоточавайте изцяло върху него. Разговорът е хубаво да тече повече в посока нейните интереси и начинания.

Стъпка 6
Разменете си телефоните, ако нещата тръгнат на добре.

Стъпка 7  
Бъдете готови и за лош вариант – да бъдете отхвърлени.

Не го приемайте лично. Има много други жени.

 
Неща, които една жена не трябва да знае за вас Нещата се развиват сериозно и вие се задълбочавате с жената, която ви...
Любовни въпроси, които да й зададете В коя точка от нашите взаимоотношения се влюби в мен? Какво е нещото,...
25 неща, които всеки мъж трябва да знае да прави – част 3 11- Направете добро впечатление на родителите й Когато се подготвяте...

Реклама