Как да флиртувате с жена, с която никога не сте разговаряли

Една ситуация при различни обстоятелства може да изглежда доста променена, ако не знаете как да действате. Това се отнася и за случая как да сваляте момиче, с което никога не сте разговаряли.
Но ако знаете какво искате в една връзка и ако уважавате потенциалният си романтичен партньор ще поставите себе си пред 100% успех.

Стъпка 1
Потърсете черти в жената, които веднага ще застанат помежду ви. Брачна халка или някакви религиозни украшения и т.н.
Не позволявайте на привличането ви към нея да заслепи тези различия, защото в противен случай ще бъдете разочарован на края – нищо няма да излезе, загуба на време.

Стъпка 2
Наблюдавайте я дали е заета в момента. Не трябва да прекъсвате нещо важно, което прави. Ако тя практически е ангажирана във разговор по телефона или нещо друго – тогава опитите ви за флирт трябва да изчакат докато приключат ангажиментите й. В противен случай ще излезете в нейните очи като недодялан, нетактичен и нахален самовлюбен мухльо.
А вие не искате това, нали?

Стъпка 3
Предизвикайте доверие. Кои варианти не са добри?
Не трябва да се правите на наранения мъж, който буди съчувствие и внимание, защото ще получите само това. Няма жена на света, която да е привлечена от емоционално слаб мъж.
Също така не се правете и на „Кой съм аз?”, ако се сещате какво имам в предвид. Не е добре когато искате нещо от едно момиче да се правите на велик все едно не искате нищо. Това не ви е точният подиум за хвалби. Ще бъдете грубо отрязан в случая.
Кой е правилният подход за спечелване на доверие?
Вие сте мъж и като такъв трябва да се представите със силна воля и отворен ум, един широкоскроен човек, който обича предизвикателствата.

Как да флиртувате с жена, с която никога не сте разговаряли

Стъпка 4
Приближете се до нея и я поздравете. Действайте с уважение. Винаги помнете това. Ако не уважавате човекът, не заслужавате да сте с него. Така показвате класа и висок стандарт на обноски. Всяка жена уважава това.

Стъпка 5
Започнете разговор. В следващите няколко секунди вие ще й направите първото впечатление за вас, така, че трябва да внимавате какво говорите. Направете й комплимент за външният вид и точка. Едно „Много си красива” е достатъчно. Не се съсредоточавайте изцяло върху него. Разговорът е хубаво да тече повече в посока нейните интереси и начинания.

Стъпка 6
Разменете си телефоните, ако нещата тръгнат на добре.

Стъпка 7  
Бъдете готови и за лош вариант – да бъдете отхвърлени.

Не го приемайте лично. Има много други жени.

 
Петте най – големи грешки, които правят мъжете при среща Стараят се твърде много да впечатлят жената Не говорете за себе си...
10 начина да станете атракция за нея 10. Спрете да се опитвате да я впечатлите Повечето мъже смятат, че те...
Петте приятелки, които всяка жена има Никой не казва, че запознанство е лесна работа. Точно когато си...

Реклама