Характеристиките на истинският мъж

Истинският мъж е силен
Един истински мъж не плаче, не охка, не се оплаква, не се разболява, и не е необходимо да отидете на лекар, всеки път, когато кихне. Истинският мъж взема решения и живее с последствията от тях. Един истински мъж поема отговорност за действията и думите си. Един истински мъж е непоколебим. Ако животът е КУЧКА, истински мъж, ще й зашлеви шамар и ще продължи напред.
Истинският мъж е мачо, той е  и не показва емоциите си. Един истински мъж е гръбнака на своето семейство и няма време да бъде слаб. Ако паяците ви плашат, вие никога няма да бъдете истински мъж.

Истинският мъж е съсредоточен
Един истински мъж знае разликата между това  кое е важно и какво не е. Един истински мъж не губи време за глупости, които не му носят никаква печалба. Разбира се, има неща, които можете да направите като хоби - обичате да стреляте патици - но трябва да има винаги някаква цел. „Целта на моето хоби е да се подобри целта ми”.
Той се фокусира върху властта, парите и семейството си. Той не се съсредоточава върху нищо извън тези три неща.

Един истински мъж знае значението на семейството
Един истински мъж ще запази семейството си силно и ще предава историята си на предците и техните традиции с поколенията напред. Един истински мъж знае, че децата му са дар от Бога и трябва да бъдат третирани като такива, дори и ако той ги дисциплинира от време на време.

Истинският мъж не клюкарства
Един истински мъж си държи устата затворена. Той не говорят повече, отколкото трябва. Един истински мъж не обсъжда неща, за които не е наясно 100% или хора, които никога не е срещал или познавал.

Характеристиките на истинският мъж Думата на истинският мъж е закон
Когато един истински мъж дава обещание, той го изпълнява. Ако той не може да обещание, той не даде думата си. Един истински мъж по скоро би умрял, отколкото да наруши думата си. Той  знае, че думите му са толкова мощни, като действията му, и че те трябва да бъдат взети по номинална стойност.

Истинският мъж се стреми да бъде пример за подражание
Един истински мъж дава пример със себе си пред останалите и особено пред децата си.

Един истински мъж прави собственото си богатство
Един истински мъж не чака благотворителност, когато става въпрос за личното му богатство. Той не харчи парите на баща си. А наследява пари от предците си и ги увеличава 10 пъти повече.

Истинският мъж не изглежда като жена
Един истински мъж няма пиърсинг и дълга коса, и не си бръсне гърдите. Маникюрът, обаче е приемлив.
Истинският мъж носи костюм, най-малко три пъти седмично. И знае как да си върже вратовръзката.

Истинският мъж държи на реда  в къщата си
Няма кутии от пица по дивана, няма празни шишета от бира под масата. Истинският мъж цени реда и чистотата, той държи на това всичко да си има място в къщата му.

 
10 неща, които правят жените безсилни 10. Пазаруването Знаете ли, че Линдзи Лоам изхарчи над 9, 000 $ само в...
Грешките, които биха убили шанса ви за втора среща Има хиляди статии за това какво трябва да правят (и как да се държат) на...
Какво търси жената в мъжете при срещите Решихме да ви дадем няколко съвета как да впечатлите една жена, с...

Реклама