Не се женете докато не разберете тези три неща

Любовта никога не умира. Любовта е чувство. Любовта е непрестанно развиваща се.
Вие не може да знаете дали това е истина: че любовта никога не умира или, че тя е вечна и безкрайна, докато не минете от другата страна от страната на това да обичате някого. Вие носите любовта в себе си и я изразявате и давате на другият човек.

Така, че това е чувството Любов. Живейте с тази истина и я познавайте.
Романтичната любов е различна. Начинът, по който се изживява е, че тя е силно пристрастяващо състояние. Ще направите всичко, за да получите любовта на другия. Зависими сте от него. Животът ви е зависим от него.
Любовта, истинската любов, няма прикачен файл. Тя е чиста, ясна, безусловна и изгаряща. Тя е вашият стимул за всичко, което правите.

Любовта е чувство
Това е. Чувството, което изпитвате  зарежда сърцето и душата ви с щастие. Любовта сте вие. Вие давате любов без да искате признание и благодарност за това. Това е което ни възвисява и осмисля. Любовта. Много красиво и  безусловно чувство което ни изпълва. Можете да погледнете в очите на любимият си и да кажете: „Имам нужда от теб, за да бъда цял. Искам да прекарам животът си с теб, за да се чувствам пълноценен – това е единственият начин да бъда щастлив!”
Това е цялост. Не да допълвате другия, а да споделяте любовта с него.

Не се женете докато не разберете тези три неща

Любовта е постоянно развиваща се
Енергията на любовта не може да остане константа и за един миг. Това е енергия. Това е енергия в движение. Постоянно се движи и променя формата си. Ако си мислите, че любовта ви ще е една и съща както когато сте се запознали се лъжете. Невъзможно е това. Чувството на любов се променя всеки момент. Всъщност то расте и се развива.

Бъдете отворени и готови
Бъдете непрекъснато готови за промените на ума и сърцето ви . Движете се с любовта. Следвайте я. Любовта всъщност е това което сте вие, което е вътре във вас. Почувствайте я. Ако изчезне от вас и вие изчезвате от живота като личност.

Ако изпитвате всичко това, което до тук се написа и каза, значи сте готови да споделите животът си само с един човек. Ако имате даже и най – малкото колебание – не го правете. И запомнете всичко е любов.

 
25 неща, които всеки мъж трябва да знае да прави – част 3 11- Направете добро впечатление на родителите й Когато се подготвяте...
3 начина да й вземете номера за 10 минути Много мъже са затруднени да вземат телефонният номер на момиче, от...
18 знака, че момичето ви харесва Ако търсите кои са знаците, че едно момиче ви харесва, значи сте на...

Реклама