Не се женете докато не разберете тези три неща

Любовта никога не умира. Любовта е чувство. Любовта е непрестанно развиваща се.
Вие не може да знаете дали това е истина: че любовта никога не умира или, че тя е вечна и безкрайна, докато не минете от другата страна от страната на това да обичате някого. Вие носите любовта в себе си и я изразявате и давате на другият човек.

Така, че това е чувството Любов. Живейте с тази истина и я познавайте.
Романтичната любов е различна. Начинът, по който се изживява е, че тя е силно пристрастяващо състояние. Ще направите всичко, за да получите любовта на другия. Зависими сте от него. Животът ви е зависим от него.
Любовта, истинската любов, няма прикачен файл. Тя е чиста, ясна, безусловна и изгаряща. Тя е вашият стимул за всичко, което правите.

Любовта е чувство
Това е. Чувството, което изпитвате  зарежда сърцето и душата ви с щастие. Любовта сте вие. Вие давате любов без да искате признание и благодарност за това. Това е което ни възвисява и осмисля. Любовта. Много красиво и  безусловно чувство което ни изпълва. Можете да погледнете в очите на любимият си и да кажете: „Имам нужда от теб, за да бъда цял. Искам да прекарам животът си с теб, за да се чувствам пълноценен – това е единственият начин да бъда щастлив!”
Това е цялост. Не да допълвате другия, а да споделяте любовта с него.

Не се женете докато не разберете тези три неща

Любовта е постоянно развиваща се
Енергията на любовта не може да остане константа и за един миг. Това е енергия. Това е енергия в движение. Постоянно се движи и променя формата си. Ако си мислите, че любовта ви ще е една и съща както когато сте се запознали се лъжете. Невъзможно е това. Чувството на любов се променя всеки момент. Всъщност то расте и се развива.

Бъдете отворени и готови
Бъдете непрекъснато готови за промените на ума и сърцето ви . Движете се с любовта. Следвайте я. Любовта всъщност е това което сте вие, което е вътре във вас. Почувствайте я. Ако изчезне от вас и вие изчезвате от живота като личност.

Ако изпитвате всичко това, което до тук се написа и каза, значи сте готови да споделите животът си само с един човек. Ако имате даже и най – малкото колебание – не го правете. И запомнете всичко е любов.

 
Как да бъдете истински мъж в живота Това е добра статия и всички мъже би трябвало да се възползват от нея....
Как да разберете дали момичето ви харесва Няколко неща, които не бихте си позволили да пропуснете Това е...
Свалките част 2 НЯКОИ ГРЕШНИ ПРЕДСТАВИ ЗА ПРИВЛЕКАТЕЛНОСТТА НА МЪЖЕТЕ И ГРЕШНИ ИДЕИ...

Реклама