Дали тя е създадена за вас

от Анелия Димитрова

През целият си съзнателен живот сте бил без жена до себе си. Никога не сте бил способен да се представите като улегнал, установен мъж, който да има доверие на жена. Но изведнъж сте я срещнали и тя ви кара да се чувствате прекрасно. Случило ви се нещо като гръм от ясно небе. Дали е възможно? И така, как да разберете дали тя е създадена за вас?

Ето как:

Вярвате й
Вие сте имали затруднение в това да вярвате на една жена. И тогава осъзнавате, че не чак толкова страшно да имате доверие на жена. За пръв път в живота си не мислиш два пъти, когато трябва да отговаряш на лични въпроси или пък оставяш на нея да се грижи за важни твои неща. Можете дори да искате да се запознаете с приятелите и семейството й.

Тя харесва и излиза с приятелите ви
Да, харесва ги всичките и иска да се мотае с тях. И така тя разбира, когато имате нужда да излизате с тях – по приятелски.

Дали тя е създадена за вас

Тя се забавлява със семейството ви
Може да се притеснявате от тази среща, но виждате, че тя харесва шантавото ви семейство и даже се забавлява с него. Тя обича семейството и приятелите ви.

Забравяте за приятелите си
Вие винаги сте избирали до сега първо да излизате сприятелите си и на второ място гаджето ви. До сега. Сега вече плуването в басейна и някоя друга бира ви изглеждат не толкова интересни. Сега предпочитате да се видите с нея първо и да пропуснете приятелите си.

Забравили сте бившата си
От момента в, който сте я видели за вас не съществува друга жена в съзнанието ви освен нея.

Ядосвате се когато я обсъждат
Независимо дали става дума за вашите приятели, семейство или някой непознат, вие ставате доста раздразнен, когато хората казват нещата за вашата жена, когато я обсъждат за каквото и да е било.

Дали тя е създадена за вас

Химично равновесие
Има толкова много химия между вас, че единственото, което ви остава е да се отдадете на изкушението. Винаги когато сте без нея мислите за нея. Можете да се гледате един друг и да не казвате нищо за час и  така сте постигнали "комфортното мълчание".

Питате се къде е била през целият ви живот 
Тя иска да знае всичко за вас – доброто и лошото – и да не е изключена от нищо. Вие се представяте женен за нея и се питате колко деца искате да имате. Макар тази мисъл да ви е навявала неприятни чувства преди сега ви кара да се усмихвате.

Не можете да се концентрирате
И най – веселото ви занимание е трудно, защото ви липса концентрация, а това е така, защото тя е насочена към нея. Тъй като не можете да чакате да я видите отново, вашите мисли са обсебени от нея.

 
„Убийците” на интимността в брака Интимността е важна в брака, а когато тя липсва няма да има любов,...
Три формули, които трябват на мъжете, за да омаят една жена Повечето мъже не знаят мистериозната комбинация от формули с които да...
Малки техники, които могат да спасят брака ви Когато искате да спасите брака си, първо трябва да разберете защо той...

Реклама