от Анелия Димитрова

Да, четете правилно. Когато честността и доверието, служат като основа на една връзка, вероятността за успехът на взаимоотношенията ви се извисява. В крайна сметка, откритата комуникация и искрените емоции могат да са ви много удобни, когато възникнат проблеми по между ви.
Въпреки, че за отношенията трябва да се полагат грижи, много проблеми възникват когато сте разкрили прекалено много от себе си и то на твърде ранен етап от отношенията ви.
Какво тя трябва да знае и какво да разбере с времето?
Ето какво трябва да запазите само за себе си:

Вашите бизнес дела
Жените не са глупави, те ще дадат собственото си заключение по отношение на кариерата ви (или липсата на такава) така или иначе. Трябва да сте скромен въпреки успеха си и избягвайте да сте арогантен от липсата на такъв.

Вашето семейство
Никой не ви кара да я запознавате и разкривате всеки член от семейството си - какъв е, с какво се занимава, добър ли е , лош ли е и т.н. Тези неща не стават на вторият ден от запознанството ви. Те стават постепенно, с времето, когато вече сте решили, че искате да прекарате живота си с тази жена.

Вашите физически предпочитания
Харесвате високи жени? Жалко, тя е дребничка. Обичате блондинки? Ами, тя е брюнетка. Ако мислите, че това е лошо, просто изчакайте докато нейното самочувствие се срине и от това ще страда вашето либидо. Поуката от историята? Обичаш това, което имаш, цениш това което държиш и запазваш само за себе си списъка с предпочитания към женският пол.

Вашите грешки
Трябва да се учите от грешките си, но не и да ги разгласявате пред нея. С други думи, сгрешили сте, разберете сам за себе си каква е била причината, каква поука сте си взели, и това е, довиждане, точка, край. В края на краищата приятелката ти се интересува от бъдещето ви, не от миналото.

Любовта ти към развлечения за възрастни
Почти всички мъже харесват тези развлечения. Жените някак си не го разбират. Затова просто си трайте. Не е нужно да имате безсмислени разговори, в които да спорите и да си подхвърляте тъпи аргументи „за” и „против”, защото след като приключи този разговор вие пак ще си гледате или четете тези развлечения. Няма смисъл. Спестете си го.

Вашето финансово състояние
Разкриването на банковата ви сметка пред жена не е най – умното нещо, което можете да направите, даже изобщо. Жената прави следното, ако сте добре финансово обезпечен след време ще се чудите как сте позволили да ви манипулират така и да харчите пари за толкова много безсмислени женски глупости. Ако пък не сте финансово красив, ще ви се натяква с повод и без повод. Затова нека финансовото ви състояние да си остане само за вас, като информация.

Вашите лъжи  
Въпреки, че не трябва да лъжем, човешките същества често са нечестни независимо дали става въпрос спрямо друго лице или спрямо себе си. Проблемът с лъжите е, че веднъж хванат ли ви, ще загубите доверието на приятелите си, приятелката си, а дори и на роднините си. И тогава става трудно за вас. Затова не си струва да казвате за лъжите си от миналото.

 
10 закона при първата среща Когато се запознаете с една жена и сте на среща с нея, обикновено...
Топ 10 за 2009: Решенията при срещите Още миналата година сте били решили да направите промяна в навиците...
Избор на правилният парфюм за нея Изборът на правилният парфюм може да бъде труден и поради това също се...

Реклама