Какво привлича жените

Една жена не намира за привлекателно нещо само плочките на Дейвид Бекъм или лицето на Джони Деп.  Има други характеристики у мъжа, от който жената се разтапя – те може да са такива, които не очаквате.
Мистерията около привличането не е открита все още, но има някои неща, като тези, които я правят загадъчна, откачена и още повече луда.

Белези
Белезите правят мъжете по интересни на жените – мъже с история и преживявания. Белезите показват смелостта и мъжествеността, което е доста секси за жените.
Изследвания показват, че белезите са хит сред жените, колкото повече има един мъж толкова е по привлекателен за една жена. Според учените от университета в Ливърпул, жените олицетворяват белезите със здраве и храброст.
Затова се въздържайте да разбулвате мистерията около белега на челото си, когато е от пиянска вечер.

Цветя  в къщата
Разбира се, това показва, че един мъж е грижовен. Това е доказателство, че знае как да се грижи за живо същество. А грижа, значи обич. А какво търси винаги една жена - любов и грижа.
Списание във Великобритания е направило анкета, в която 1500 жени са казали, че смятат за привлекателни тези мъже, които се грижат за околната среда.

Какво привлича жените

Пот
Да, потта може да бъде секси. Има нещо секси в мъж плувнал в пот и излъчващ горещина. Да, всичко е химия, изследователи от университета в Бъркли са установили, че химичното вещество в потта на мъжа е хормона androstadienone, които увеличава желанието на жените.

Сива коса
Не е задължително само дядо ви да има сива коса. Може и един млад мъж да има и тогава той става магнит за жените. Става олицетворение за сексапил.
Проучване направено от сайта  Match.com показва, че огромен процент – 72% от жените мислят, че сивата коса е секси.

Очила
Според изследвания, направени от Университета в Стокхолм, жените са по-привлечени от мъже, които носят очила, отколкото от тези, които не носят. С тях изглеждат интелигентно.

И ако мъжът е умен, това означава, че повече от вероятно е да стимулира психически жената. Много жени ще ви кажат, че няма нищо с което може да се сравни един остроумен и интелигентен разговора с един мъж. Ето това ги впечатлява най – много.
 
25 неща, които всеки мъж трябва да знае да прави – част 4 16- Отървете се от досадни приятели Всички имаме приятели, които...
101 романтични идеи – част 2 ИДЕЯ 26 Когато сутрин отива на работа пъхнете в касетофона на колата и...
Характеристиките на истинският мъж Истинският мъж е силен Един истински мъж не плаче, не охка, не се...

Реклама