Грешки в разговора с жена

Вие сте с жената, която искате и се чувствате щастлив от факта, че най – накрая имате възможност да говорите с нея, затова се уверете, че това което излиза от устата ви няма да провали мисията ви.
Внимавайте с грешките, които можете да допуснете при разговора си с нея и това да ви коства целувката за довиждане (най – малко).

Да говорите за бившите си
Когато сте с жената, която искате от доста дълго време разговорът трябва да бъде весел, забавен и без сериозни теми. Трябва да се забавлявате заедно, а не да показвате емоционалният си багаж от миналото. Тя ще ви сметне, че не сте преодолели още бившата си и ще се чуди как да ви каже довиждане.

Грешки в разговора с жена

Да говорите за пари
Да, знаете, че жените се впечатляват от мъже, които имат статут и богатство. Виждали сте, примерно как те са привлечени от мъже, които карат червено Lambo. И вие искате тя да разбере, че сте на път на имате всичките тези неща. Но, се въздържайте да говорите за плановете си за забогатяване, защото една жена не иска да слуша това. Тя намира всеки такъв мъж за арогантен и претенциозен - което означава, че това е поредната грешка ви.

Не я слушате какво говори
Просто сте прекалено фокусирани върху целта си да я впечатлите и не слушате какво ви говори. По този начин тя ще остане разочарована от вас, и с мнение, че сте самовлюбен нахакан тип, който търси само собствената си изгода.
Трябва вниманието да е изцяло върху нея, тя да води разговора, а вие да се включвате с остроумни шеги и виждания за нещата. Само така тя ще остане впечатлена.

Прекалявате с присъствието си
Става дума за натрапване и досаждане. Разговорът ви е минал добре, харесали сте се. И какво следва после? Тя поглежда часовника си и казва, че  е време да си тръгва. Нормалното, което трябва да направите е да се съгласите и да я изпратите до таксито или до нейният дом. А грешката тук, която можете да направите е такава: „Хайде, остани още малко! Виж имам още неща да ти говоря за себе си. И ти също.” Щом една дама е решила, че е време да си тръгне, значи е време да си тръгне. Не усложнявайте нещата.

 
11 – те “ Не казвай на жената” тайни, които всеки мъж пази Тайна #1 Да, изпитваме похот 10 пъти на ден – но, това не значи, че...
106 неща, които трябва на направите преди на навършите 35. Част 1 01. Да се сбиете в бар 02. Да плувате с делфини 03. Да изкачите някоя...
Креативни идеи за срещи – романтични и достъпни С малък бюджет вие може да предизвикате предизвикателството и да...

Реклама