Митове за това какво искат жените

Сигурни сте, че знаете (горе – долу) какво иска една жена, но не сте ли се замисляли дали тези неща не са всъщност само мит?
Ето някои неща, които жените (наистина) не искат в партньора си или връзката си и какво ги е накарало да променят интересите си:

Мит 1
Жените искат да говорят
Да, това е всеизвестно, че жените обичат да говорят много. Даже това е доказано и научно жените използват 20000 думи на ден, а мъжете 7000. Истината е, че те искат просто да ги слушате. Вижте, това е много по-важно за нея, че я изслушвате вместо да подхвърляте дребни незаинтересовани забележки.

Мит 2
Жените искат мачо мъже
Да, жените обичат смелите мъже, които знаят как да оправят колата си и могат да управляват бюджета на семейството си, но не се впечатляват от един ярък израз на мачо – поведение и доминиране на сила.

Митове за това какво искат жените

Мит 3
Жените искат да знаят вашите чувства
Да, много жени биха искали да чуят от мъжа до себе си какво чувства спрямо нея, но до тук. Няма жена на планетата, която да понася хленчещите и оплакващите се мъже. Оставете емоционалната част на жените.

Мит 4
Жените искат да са центъра на живота ви
Знаете как става, започвате да излизате с някое момиче и в следващия момент тя очаква от вас да сте постоянно заедно. Опитват се да контролират свободното ви време и се стараят да бъдат основният играч в животът ви. Честно казано, реално, по-уверените жени не искат да бъдат в центъра на живота ви. Те са привлечени от мъже, които вече имат пълноценен живот - приятели, дейности и интереси.

Мит 5
Жените искат да бъдат третирани еднакво с мъжете
Само защото една жена е в състояние да се грижи сама за себе си не означава, че няма нужда от закрила и един джентълмен до себе си, който да я обгражда с любов. И да, това важи дори ако жената е силна и горда феминистка.

 
Как да се „доближите” до жената - три важни правила Можете да се научите как да подходите към една жена, за да й привлечете...
Езика на тялото Когато чете по езика на тялото на една жена, трябва да сте сигурен в...
Как да станете по – атрактивен мъж Научете се да разказвате интересни истории Ключовият аспект в това...

Реклама