Клишетата на Свети Валентин

Да, това е празник в годината. Любовта е във въздуха и навсякъде виждате плюшени сърца, картички на влюбени, цветя и купидончета.
Макар, че някои от вас  действително се наслаждават на това време на годината, други  вероятно са объркани за това какво се очаква от тях на този ден. Затова ние ви предоставяме Клишетата за този ден, за да знаете точно какво да не правите и да ви улесним в изборът ви. Даже и да разрушим някои от дългосрочните ви вярвания за празника, ние ще подобрим нещата, които може да си позволите на "Свети Валентин".

Клишета 1
Няма нищо ако пропуснете деня на влюбените
Защо това е грешно: Тя може и да разбира, че това е просто някакъв празник, но ще остане страшно тъжна когато всичките й приятелки са ангажирани в излизания и романтични вечери, а тя си е в къщи.

Какво да направите, вместо това: Можете да празнувате този ден по свои начин. Не е нужно да следвате указа: вечеря на свещи в някой скъп ресторант. Има куп неща, който можете да правите в този ден на годината заедно и по този начин да го отпразнувате, например да карате кънки заедно или да отидете за уикенда в някой снежен курорт. Но е важно да го празнувате.

Клишетата на Свети Валентин

Клишета 2
Трябва да го празнувате само на 14 февруари
Защо това е грешно: Никой не е казал, че трябва да се празнува на същия ден като всички останали  - това е толкова конвенционално.

Какво да направите, вместо това: Вземете си един ден в седмицата отпуск, в който и двамата да знаете, че това е вашият „Свети Валентин”. Местата в ресторантите или кината няма да са претъпкани и цялата атмосфера ще е много спокойна за вас.

Клишета 3
Вие сте спестили пари за лятната ви почивка заедно, така че е ОК, ако пропуснете "Свети Валентин"
Защо това е грешно: Въпреки, че и тя се е съгласила да спестявате заедно пари за ваканцията ви, това е перфектна възможност за вас да спечелите  малко бонус точки в своя полза спрямо нея.

Какво да направите, вместо това: Не е нужно да правите нещо скъпо. Просто я изненадайте в обедната й почива с кошница за пикник, в която има любимата й храна. Тя ще бъде впечатлена.

Клишета 4
Излизате само от няколко месеца, така, че не е нужно да го празнувате
Защо това е грешно: Макар и да не искате да правите нищо прекалено романтично с новата си приятелка, това не значи, че трябва да игнорирате този ден. Защото тя ще си помисли, че вие изобщо не се интересувате от нея.

Какво да направите, вместо това: Не планувайте нищо романтично. Вместо това помислете за нещо забавно. Отидете например на някое комедийно щоу или се запишете на готварски курс – нещо от този сорт.

Клишетата на Свети Валентин

Клишета 5
Вечерята е задължителна в деня на влюбените
Защо това е грешно: Вечерята е адекватен план за "Свети Валентин", и няма да сбъркате с нея. Въпреки това, истината е, че това е малко неоригинално.

Какво да направите, вместо това: Проявете малко креативност. Вместо да се опитвате да намерите някоя не резервирана маса в поредния ресторант, защо не си наемете някоя луксозна хотелска стая с джакузи и не се насладите на лукса с чаша шампанско.

Клишета 6
Шоколадови бонбони или цветята са добри подаръци за "Свети Валентин"
Защо това е грешно: Шоколадовите бонбони и цветята са същото като това да празнувате този ден само на неговата календарна дата – твърде конвенционално.

Какво да направите, вместо това: Тя ще бъде впечатлена, когато се отличава от приятелките си, които са затрупани с бонбони и цветя. Затова бъдете креативен. Подарете й абонамент за любимото й списание или билети за концерт и т.н.

Клишета 7
Подаръкът трябва да бъде евтин или романтичен
Защо това е грешно: Точно обратното, всъщност. Няма правило, което да казва, че трябва да се пишат стихове или да се пеят песни на "Свети Валентин".

Какво да направите, вместо това: Просто й подарете забавен и весел подарък, който да е по ценен за нея от самата му стойност.

 
Избор на правилният парфюм за нея Изборът на правилният парфюм може да бъде труден и поради това също се...
Какви мъже избягват жените Капризни Ако има нещо по-досадно от една капризна жена, това без...
Седемте най – големи грешки, които мъжете правят с жените Повечето мъже смятат, че достатъчно да следват интуицията си и всяка...

Реклама