10 знака, че тя е болестно ревнива

Е, приятелката ви се кара когато флиртувате със сладката блондинка на касата в магазина. Не е кой знае какво, нали? Малко ревност е полезна за връзката. Показва, че тя държи на вас и се чувства застрашена от другата жена. Супер, а?!
Но, преходът от полезната ревност към крайната, тази, която се води болестно състояние е много малка. Затова вие трябва да ги различавате и когато попаднете на такава жена с такова психично разстройство да бягате бързо без да се обръщате.

Вбесява се когато погледнете друга жена
Ето един малко известен факт: жените ревнуват повече от жените, които заглеждате, отколко от тези, с които спите. Тя най-вероятно ще приеме факта, че сте привлечени от всяко живо същество с две гърди и ще се опита да ограничи експозицията ви спрямо тях. Това включва и телевизионните предавания с момичета и списанията за мъже.

10 знака, че тя е болестно ревнива

Не иска да излизате с приятелите си на кръчма
Да, тя си мисли, че една група пияни мъже никога няма да бъде достатъчно силен, за да устои на някоя полугола мадама.

Разстройва се от рационални действия
Постоянно сте с нея и когато ви се наложи да не сте заедно тя се побърква, започват едни телефонни обаждания на всеки 10 минути с въпроси от рода: „Къде си сега? Ама наистина ли си при майка ти? Кога се прибираш? Да не се забавиш?” и т.н.

Ще въвлече и приятелите ви
Да тя си има нейни шпиони за вас, но вашите приятели са най – надежни в информацията. Тя ще се опита да ги вербува да ви портят. Тя няма проблем с нарушаването на свещеният кръг на мъжката поверителност, за да разберете всичко, което не сте й казали.

Появява се в бара, където сте с приятелите си
Може да го изиграе като съвпадение, но това е планирано през цялото време. Добрият вариант е да си тръгнете с нея в къщи. Защото ако остане с вас и приятелите ви ще стане грозна картинка ще почне едно разпитване и увъртане и най – много да ви изложи. Определено този вариант е за отхвърляне.

Подозира ви в изневяра с колежка
Всеки път, когато закъснеете от работа тя е убедена, че й изневерявате с някоя ваша колежка. И така, започват изненадите на работното ви място – днес е била на близо и е решила да се отбие, утре просто е решила, че ще ви потрябва някаква папка и тя ви я е донесла и т.н.

10 знака, че тя е болестно ревнива

Прави публични сцени
Навсякъде извън дома ви не е прилично и подходящо за сцени на ревност. Но, за такава жена няма значение, обвиненията ще летят силно и ясно. И в крайна сметка благодарение на нея вие ще станете за посмешище.

Не иска да имате необвързани приятели
Да, това за нея значи само едно – изневяра. Излизате с необвързаният си приятел и той ви води и дама на вас за вечерта... и ето я изневярата. Да, такива неща се случват в мозъка на болните от ревност жени. Докато ако имате само ангажирани емоционално приятели това няма шанс да стане. Глупости!

Тя приема, че й изневерявате всяка седмица
Виновен сте до доказване на противното. Дори ако се докаже, отвъд разумното съмнение, че сте напълно верен, и тя ви се извини за подозренията си, всичко ще започне  отново следващата седмица.

Тя ви проверява скришом
Това наподобява детективска работа. Чака ви да влезете в банята и ви проверява мобилният телефон, бърка ви електронната поща, оглежда дрехите ви за случайно попаднало червило там и ги мирише за чужд парфюм.

 
Как да привлечете една жена бързо Ако искате да привлечете една жена бързо трябва да я привлечете...
Диета за кандидат татковци При планиране на бебе диетата е много важна, тъй като храната има...
Комплиментите при жените Като правите комплименти на жените вие ги ласкаете и е един от най –...

Реклама