Нещата, които мъжете харесват в зрелите жени

Една истина, която е доказана с времето – мъжете харесват по – възрастните жени.  Статистиката показва, че мъжете са привлечени от жени с малко повече зрялост от тях  и това не е трудно да се разбере защо е така.

Зрелите жени са независими
Едно от най – добрите неща, които мъжете обичат в по – големите и зрели от тях жени е тяхната независимост. Тези жени се чувстват комфортно да бъдат сами. Те са имали достатъчно връзки и са се поучили от тях, сега се наслаждават на момента да са сами със себе си. Те нямат нужда от гадже, за да се чувстват щастливи.

Това означава, че е много малко вероятно зряла жена да се лепне за вас и да не може да се отървете от нея, което само по себе си прави взаимоотношенията ви с нея леки и „безоблачни”.

Зрелите жени знаят какво искат
Те са винаги категорични в решенията си от каквото и да е естество. Следователно, те са по-малко страхливи, когато става дума за мъже и по-малко склонни да играят игрички.

Нещата, които мъжете харесват в зрелите жени

Зрелите жени знаят как да водят разговор
С тях винаги имате за какво да говорите. Младите жени нямат дар слово, а нямат толкова какво да ви кажат – нямат никакъв опит в каквото и да е било. Докато зрелите жени са живели по-дълго и имат доста повече мнения по важни въпроси и то изпитани неща. Те са виждали и правили доста неща на доста места и знаят кое как изглежда и за какво е.
Имат опит и интересни истории, което ги прави по – добрите събеседници.  

Зрелите жени имат повече пари
Добре, това изглежда малко меркантилно, но все пак си е прагматично. Това си е самата истина. Това не е  най-важното нещо, което да се вземе предвид при запознанството ви с такава жена. Това е просто едно удобство за момчета, които трябва да знаят, че няма да им се налага да плащат сметката при всяка една тяхна среща.

Зрелите жени имат дълготрайни приятелства
Те не се доказват на никого. Не им трябва одобрението на някоя приятелка или нейният съвет за лични неща. И никога не въвличат приятелите си в интимният си живот що се отнася до съвети или това да им разказват какво става с него.
По-възрастните жени са самоуверени и техните приятелства са по-зрели.

Излизанията със зрели жени са по- хубави
Просто техният вкус е по – сложен. Те не се интересуват от това да се напият и да танцуват на шумна музика. Те не се нуждаят от това да са център на вниманието. Минали са през този период и се наслаждават на всяка една минута когато излизат на среща с вас.

Нещата, които мъжете харесват в зрелите жени

Зрелите жени са по – малко драматични
Може би защото младите жени те първа започват да придобиват опит в живота и се сблъскват с неговите разочарования – първата любов, за пръв път им разбиват сърцето. И затова вкарват доста драма в живота си и по този начин затормозяват и половинките си. Докато зрелите жени са готини въпреки напрежението, защото те знаят как да се справят с него, на ясно са, че живота поднася и такива негативни неща и единственият начин е да се справят с тях по някакъв начин и това не ги притеснява, не драматизират излишно нещата и не вкарват в драмите си заобикалящите ги хора.

Зрелите жени имат повече интимен опит
Може би най – честата причина, която цитират мъжете когато говорят за връзка с по – зрели от тях жени е невероятният интимен живот. По-възрастните жени са по-добри в леглото. Период. Те са превъзмогнали всички малки несигурности и притеснения, които могат повлияят отрицателно върху техният интимен живот. По-възрастните жени се чувстват комфортно в собствената си кожа.

Те имат повече опит с връзките
Тези жени знаят как да се справят с изпитанията и трудностите, свързани с отношенията между двама души, защото те са попадали в такива ситуации доста. Те имат по-реалистични очаквания. Знаят как да реагират в кризисни ситуации и затова ще имате дългосрочни отношения с такива жени. 

Зрелите жени ценят времето прекарано с вас
Оборудвани с ясното чувство за това, кое е наистина важно в живота, по-възрастните жени са благодарни за времето прекарано с вас и те не могат да бъдат безотговорни към емоциите си.

 
Топ 10 знака, че ще ви излезе късмета Едно от най – сложните неща при срещите е да разбереш кога жената е...
5 неща, които всяка жена иска да чуе Има неща, които наистина радват „ухото” на жената като:...
Топ 10 на чертите на истинския мъж Черта 1 Истинският мъж е силен Истинският мъж не плаче, не охка, не се...

Реклама