Нещата са излезли малко извън контрол във вашият брак. Бракът ви някога е бил щастлив, имали сте светло предначертано бъдеще заедно, в последствие всичко е започнало стремглаво да се разрушава. И започвате да търсите помощ, за да си върнете нещата както преди. Да търсите причините, които са довели до този обрат на нещата. Това е добре, защото все пак искате да си върнете щастливият брак. Осъзнавате, че има проблем и искате да го разрешите.

Проблема изглежда сериозен, но в същност не е така и има много лесно разрешение. Просто трябва да направите 3 неща и всичко ще се нормализира в брака ви:

Спрете да се опитвате да промените съпругата си
Надяваме се, че ще вземете този съвет присърце точно тук и сега, за да ви спестим много болка и страдание, както и по-нататъшни проблеми в брака.
Вие не можете да промените съпругата си. Единствено вие можете да се промените. В крайна сметка всичко зависи от вас, как ще се промените, какво ще вземете като компромис, за да подобрите брака си.

Как да изкарате брака си от блатото

Спрете да искате съвети от приятели и роднини за брака си
Да, всички търсят отдушник на чувствата си когато са разтроени. И така отиваме при хората на които вярваме и споделяме с тях.
Факт е обаче, че тези хора не са обективни, а са предубедени към вас. Те не ви дават добри съвети. Те не са във вашето положение, и те нямат никакъв опит в даването на такива съвети. Те ще ви кажат какво да правите, от гледна точка на това какво смятат, че е най-добре за вас.

Изгаряте моста на развода
Такъв вариант не трябва да съществува. Ако при всеки проблем в брака ви вие тичате да се развеждате, тогава едва ли някой брак би съществувал повече от една седмица в историята на човечеството.

 
Причините, които карат жените да изневеряват Защо жените изневеряват? Те го правят поради някои от същите причини,...
Бившата ви е все още луда по вас Бившата ви все още е омагьосана от вас, а вие не го осъзнавате. Как може...
Грешките, които биха убили шанса ви за втора среща Има хиляди статии за това какво трябва да правят (и как да се държат) на...

Реклама