Как да се държите като джентълмен

От Анелия Димитрова

Питали ли ли сте се някога какво в същност иска една жена?
Простият отговор е, че тя иска мъж, който знае как да действа и да се държи с нея, да бъде истински джентълмен. Няма жена, която да не харесва джентълмените. Ако се питате какво означава да си джентълмен в днешно време просто продължавайте да четете по долу.

Инструкции
Стъпка  1
Бъди учтив преди всичко друго. Това означава да отваряте вратата пред нея, да й платите обяда и да се държите мило с нея.

Как да се държите като джентълмен

Стъпка 2
Обаждайте й се веднъж на ден или веднъж на няколко дни само, за да видите как е и как е минал денят й. Тя ще оцени постъпката ви еуфорично, тъй както в днешни дни мъжете забравят за тези неща.

Стъпка 3
Гледайте я в очите докато й говорите. Това показва, че я слушате с внимание и искате да чуете всичко, което казва тя.

Стъпка 4
Изчакайте за правилният сигнал, който да ви позволи да я целунете или прегърнете. Ако я притискате тя ще узнае, че искате само това от нея. И естествено, няма да ви даде и 1% възможност.

Стъпка 5
Душ, бръснене и добри хигиенни навици. Дрехите ви трябва да са винаги чисти и добре ухаещи. Помислете за всичко това като част от цялостния пакет на един джентълмен. А това ще е едно от първите неща, които тя ще забележи във вас.

 
Топ 10 на извиненията в една любовна връзка Номер 10 "Изглеждаш чудесно в каквото и да си облечена." Ако...
10 начина да накарате една жена да се влюби във вас След като вече сте срещнали жената на животът ви и сте се влюбили в...
Изреченията, които всеки мъж трябва да каже в живота си. Част 1 Трябва да си купим кола! Не мога да скачам толкова на далеч! ...

Реклама