Бившата ви е все още луда по вас

Бившата ви все още е омагьосана от вас, а вие не го осъзнавате. Как може да не сте забелязали още?
Ами, време е да разберете, че това е така и тя ви желае.

10) Търси физически контакт, нещото, което й е липсвало. Докосва ви по рамото, задържа ви ръката докато се поздравявате, а може би дори иска й да ви целуне за „Здравей”.

9) Тя не е продължила напред след вас. Не ви е преодоляла все още и затова не излиза никого, няма нов приятел. Вие сте единственият човек, на практика за когото тя говори в личен план, а това означава, че бившата ви все още е лоялна към вас и ви иска пак за себе си.

8) Тя ви предлага все някакви шантави неща, да ходите там, да отидете да посетите онова и т.н. все места на , които няма достатъчно много хора, за да можете да останете сами и някак си това да върне онова гъделичкащо чувство, което всеки един от вас е изпитвал в началото на връзката ви. 

7) Тя често говори за теб и за миналото. Напомня ви за някои неща, които сте правили заедно и колко щастливи сте били тогава  "Помниш ли, когато ...." или "Помниш ли, това и това?".

6) Тя все още иска да знаете всичко, което се случва в нейният живот. Най – малката промяна и вие трябва да я знаете.

5) Приема вашите съвети -Това е сигурен признак, че тя ви вярва и ви иска отново за себе си, защото ако не беше така нямаше да обърне и малко внимание на това, което я съветвате.

4) Опитва се да ви впечатли - Има нова кола, някои нови дрехи, повишение в работа. Тя ви казва тези неща, защото се опитва да ви впечатли и спечели обратно.

3) Тя се е променила - Промяната е трудно нещо, и хората обикновено не се променят заради  някой си, така че това е сериозен знак, че тя все още ви желае лудо.

2) Подкрепя ви  - Тя винаги подкрепя решенията и мечтите ви. А това го правят хора, които наистина ги е грижа за вас.

1) Ревнува - Мрази идеята да се запознавате с момичета и наистина става ревнива ... очевиден знак, че не ви е преодоляла.

 
Топ 10 на „убийците” на връзки 10. Семейството и приятелите Масивна част от живота ви е изтъкана...
Какво обичат да чуват жените Ако има нещо, което да научите за жените, то това е какво да им...
101 романтични идеи – част 4 ИДЕЯ 76 Купете й карта за някое разкрасително студио и я пъхнете в...

Реклама