Тактики и хитринки как да се съберете с бившата си приятелка

Въпреки всичко, ситуацията е банална, всеки ден на всеки мъж по света се случва да си има бивша вече приятелка, а не настояща. И колкото да му е гадно това се случва.
Усещането за безпомощност и самота може да бъде непоносимо и тогава виждате само влюбени двойки по пътя си – в кафето, в киното, на работа, в кварталният магазин – и започвате да се чудите имали начин някакъв, та дори и минимален да си я върнете обратно само за вас. 

Добрата новина е, че има, но само ако си изиграете картите правилно. Разбира се, да се съберете отново с бившата си приятелка никога няма да бъде лесно, без значение колко дълбока е била връзката ви. Въпреки това, първото и единственото нещо, което трябва да запомните е никога да не се водите от емоциите си.

  • Първото нещо, което трябва да направите е да следвате правилата на Не Комуникацията. Това е принцип, който работи през повечето време с най-много мъже. Колкото и отчаяни да сте не правете никакъв отпи да се свържете с нея.
  • Тактики и хитринки как да се съберете с бившата си приятелка
  • Въпреки да си мислите, че изпитвате неумираща любов към приятелката си, това не е съвсем така. Това е следствие на отчаян човек и знаци на пълна безпомощност. Ако разсъждавате така можете да провалите всички шансове да се съберете с нея отново, защото ще ви вземе за побъркан и със замъглен ум ако застанете до нея и й кажете онова нещо за неумиращата любов. Не забравяйте, че тези неща са само в сонетите на Шекспир.
  • Използвайте момента на разделянето, колкото е възможно най-полезно. Загубата приятелка ви е направила небето да падне върху главата ви. Това е ясно, но не се само съжалявайте и не унивайте, дайте й малко време да живее без вашето присъствие. Потърсете  стари приятели, започнете да ходите във фитнес зала, гледайте смешни филми и като цяло, дайте си време на живот. Можете да осъзнаете колко е красив живота.
  • Не излизайте само, за да я накарате да ревнува. Това е детско и едва ли би подействало на зряла жена.
  • След като сте й дали достатъчно време и пространство, за да преосмисли връзката ви е време да направите своя окончателен ход да се събере отново с нея. Ако разбира се и тя иска това, а не защото е принудена поради факта, че вие накарала да се чувствате зле. Това ще е един вид събиране от съжаление и то няма да е трайно.
  • По време на последния ви ход към помирение, никога не я обвинявайте за каквото и да е било помежду ви. Само я слушайте – така можете да научите много неща.
 
10 начина да станете атракция за нея 10. Спрете да се опитвате да я впечатлите Повечето мъже смятат, че те...
Топ 10 на митовете за брака Бракът облагодетелства много повече мъжете, отколкото жените. ...
Няколко причини, за да бъдете ерген Повечето хора съжаляват тези, които си нямат половинка. Все едно са на...

Реклама