Тактики и хитринки как да се съберете с бившата си приятелка

Въпреки всичко, ситуацията е банална, всеки ден на всеки мъж по света се случва да си има бивша вече приятелка, а не настояща. И колкото да му е гадно това се случва.
Усещането за безпомощност и самота може да бъде непоносимо и тогава виждате само влюбени двойки по пътя си – в кафето, в киното, на работа, в кварталният магазин – и започвате да се чудите имали начин някакъв, та дори и минимален да си я върнете обратно само за вас. 

Добрата новина е, че има, но само ако си изиграете картите правилно. Разбира се, да се съберете отново с бившата си приятелка никога няма да бъде лесно, без значение колко дълбока е била връзката ви. Въпреки това, първото и единственото нещо, което трябва да запомните е никога да не се водите от емоциите си.

  • Първото нещо, което трябва да направите е да следвате правилата на Не Комуникацията. Това е принцип, който работи през повечето време с най-много мъже. Колкото и отчаяни да сте не правете никакъв отпи да се свържете с нея.
  • Тактики и хитринки как да се съберете с бившата си приятелка
  • Въпреки да си мислите, че изпитвате неумираща любов към приятелката си, това не е съвсем така. Това е следствие на отчаян човек и знаци на пълна безпомощност. Ако разсъждавате така можете да провалите всички шансове да се съберете с нея отново, защото ще ви вземе за побъркан и със замъглен ум ако застанете до нея и й кажете онова нещо за неумиращата любов. Не забравяйте, че тези неща са само в сонетите на Шекспир.
  • Използвайте момента на разделянето, колкото е възможно най-полезно. Загубата приятелка ви е направила небето да падне върху главата ви. Това е ясно, но не се само съжалявайте и не унивайте, дайте й малко време да живее без вашето присъствие. Потърсете  стари приятели, започнете да ходите във фитнес зала, гледайте смешни филми и като цяло, дайте си време на живот. Можете да осъзнаете колко е красив живота.
  • Не излизайте само, за да я накарате да ревнува. Това е детско и едва ли би подействало на зряла жена.
  • След като сте й дали достатъчно време и пространство, за да преосмисли връзката ви е време да направите своя окончателен ход да се събере отново с нея. Ако разбира се и тя иска това, а не защото е принудена поради факта, че вие накарала да се чувствате зле. Това ще е един вид събиране от съжаление и то няма да е трайно.
  • По време на последния ви ход към помирение, никога не я обвинявайте за каквото и да е било помежду ви. Само я слушайте – така можете да научите много неща.
 
Топ 5 на правилата за добър брак за всеки мъж Просто е! Жената до вас трябва да може следните неща: Да може да...
10 трика за успешно интернет сваляне – част 2 6. Нека прелъстяването да започне – втората фаза на съблазняването...
15 неща, които всеки мъж трябва да направи за жената, която обича Да си оправя леглото. Да не се бави в тоалетната или банята. ...

Реклама