От Анелия Димитрова

Това, което искат жените в един мъж не е само красиво тяло, но въпреки това няма жена, която би си затворила очите пред добре изваяно и подчертано мъжко тяло.
Но физическата привлекателност е долу в таблицата на жените и това, кое прави един мъж желан и привлекателен. Даже и да не изглеждате физически като римски бог, ако развиете други качества и навици може да станете най – неустоимият мъж за всяка жена.  

Стил
Не става дума за висша мода тук. В костюм или фрак ще изглеждате странно нали, когато се носят без повод.

Едни дънки ще са ви повече от полза за ежедневието. Тук става въпрос да изградите свои собствен стил и да имате увереност да показвате какъв сте и в какво вярвате. Един съвет бъдете винаги изгладен, изпран и свеж и всичко ще е ОК. Жените обичат мъжът да е чист, спретнат и да ухае на свежо и чисто.

Спокойствие и увереност
Жените имат този гаден навик да се притесняват за всичко. Когато им вдъхвате доверие и ги успокоявате, че всичко ще е наред те ще ви искат постоянно. Вие ще бъдете тяхното спокойствие.

Пет черти на Супер Мъжа, който всяка жена иска

Ухаещ мъжествено и добре
Носът знае най-добре! Всички жени без изключение се обръщат след мъж, който мирише добре. Жените харесват мъжът по миризмата му, може би това е останало от животинската ни природа, но действа. Миризмата се асоциира с желанието.
Не е необходимо да се олеете в парфюм, а просто да сте чисти, натуралната миризма на мъжа носи информация на неговият генетичен грим и жените подсъзнателно дешифрират това послание, за да открият точният за тях мъжкар. Става въпрос за оцеляване на по – силният, това как ухаете привлича точният партньор.

Хумор
Това, което искат жените в един мъж е приятното му чувство за хумор. Те обичат да се смеят и веселят. Те искат човек до себе си, който дори и трудни моменти за тях да може да ги развесели и успокои.

Привързаност \ Обич
Мъжете, които показват привързаност са „горещи”. Когато държи ръката на една жена, когато я е прегърнал, когато я целува по челото – за всичко това мечтае всяка жена, точно за такъв мъж. Не се страхувайте да показвате любовта.

 
Три формули, които трябват на мъжете, за да омаят една жена Повечето мъже не знаят мистериозната комбинация от формули с които да...
Нещата, които вашата жена не трябва да знае от Анелия Димитрова Да, четете правилно. Когато честността и...
18 знака, че момичето ви харесва Ако търсите кои са знаците, че едно момиче ви харесва, значи сте на...

Реклама