От Анелия Димитрова

Това, което искат жените в един мъж не е само красиво тяло, но въпреки това няма жена, която би си затворила очите пред добре изваяно и подчертано мъжко тяло.
Но физическата привлекателност е долу в таблицата на жените и това, кое прави един мъж желан и привлекателен. Даже и да не изглеждате физически като римски бог, ако развиете други качества и навици може да станете най – неустоимият мъж за всяка жена.  

Стил
Не става дума за висша мода тук. В костюм или фрак ще изглеждате странно нали, когато се носят без повод.

Едни дънки ще са ви повече от полза за ежедневието. Тук става въпрос да изградите свои собствен стил и да имате увереност да показвате какъв сте и в какво вярвате. Един съвет бъдете винаги изгладен, изпран и свеж и всичко ще е ОК. Жените обичат мъжът да е чист, спретнат и да ухае на свежо и чисто.

Спокойствие и увереност
Жените имат този гаден навик да се притесняват за всичко. Когато им вдъхвате доверие и ги успокоявате, че всичко ще е наред те ще ви искат постоянно. Вие ще бъдете тяхното спокойствие.

Пет черти на Супер Мъжа, който всяка жена иска

Ухаещ мъжествено и добре
Носът знае най-добре! Всички жени без изключение се обръщат след мъж, който мирише добре. Жените харесват мъжът по миризмата му, може би това е останало от животинската ни природа, но действа. Миризмата се асоциира с желанието.
Не е необходимо да се олеете в парфюм, а просто да сте чисти, натуралната миризма на мъжа носи информация на неговият генетичен грим и жените подсъзнателно дешифрират това послание, за да открият точният за тях мъжкар. Става въпрос за оцеляване на по – силният, това как ухаете привлича точният партньор.

Хумор
Това, което искат жените в един мъж е приятното му чувство за хумор. Те обичат да се смеят и веселят. Те искат човек до себе си, който дори и трудни моменти за тях да може да ги развесели и успокои.

Привързаност \ Обич
Мъжете, които показват привързаност са „горещи”. Когато държи ръката на една жена, когато я е прегърнал, когато я целува по челото – за всичко това мечтае всяка жена, точно за такъв мъж. Не се страхувайте да показвате любовта.

 
11 типа жени, с които мъжете искат да излязат на среща – част 2 6. г – ца „ Независимост” Това е хубав тип жена да си намерите,...
Как да държите ума си активен Работите усилено, за да просперирате в кариерата си и го правите....
Как наистина да "слушате" една жена Някога чудили ли сте се как жената до вас иска да я слушате? Какво...

Реклама