Как да станете Играч

От Анелия Димитрова

Искате ли да сте мъж, който всяка жена желае? Искате ли да бъдете в състояние да можете да заведете вкъщи всяка жена, която преследвате? Или може би искате да се научите как да вземете телефоните номера на всички момичета в бара?

Каквото и да искате да постигнете, тази статия ще ви даде основни съвети необходими, за да се превърне в Играч и да съблазнявате жени с техники за прелъстяване. Ето няколко съвета, които ще накарат всяка жена да си падне по вас!

Съвет 1
Крайните срокове са рискови
Не всички жени могат да се „включат” в едно времево пространство за сваляне. Някои изискват повече време да бъдат свалени, а на някои им стига само един качествен комплимент.
Ако сериозно се стараете да станете Играч ви трябва естествена игра спрямо нежните половинки.  Вие трябва да бъдете себе си и да накарате една жена да се заинтересува от вас. Не се опитвайте да бъдете оригинални без да сте убедени, че ще успеете, защото така можете да се изложите. Може би едно просто: „Здравей! Как си?” е достатъчно. Не си поставяйте време за сваляне на никоя жена, просто оставете нещата да си дойдат от само себе си. Жените имат фин усет за натегачите и когато някои се опитва да ги преметне за каквото и да е било.

Как да станете Играч

Съвет 2
Никога не го давайте тежко, това е лошо
Играчите са такъв тип мъже, с които всички жени обичат да разговарят и флиртуват. Ако го раздавате тежко не мисля, че ще имате и 5% шанс да станете любимец на която и да е жена. Жените обичат да разговарят с мъже на които им имат доверие, а все пак вие трябва да ги предразположите и да им покажете, че те могат да си отворят душата за вас.
Сведете похотливите си намеци до минимум, поне докато не разберете що за жена е обекта на разговорът ви. Последното нещо, което всяка жена иска да разбере е, че я третирате като call girl. Също така ако тя не иска да разговаря с вас, оставете я. Никога не досаждайте и не нахалствайте, защото така жената само ще се отврати от вас и нищо повече.

 
Нещата, които мъжете харесват в зрелите жени Една истина, която е доказана с времето – мъжете харесват по –...
Любовни въпроси, които да й зададете В коя точка от нашите взаимоотношения се влюби в мен? Какво е нещото,...
Най – гадните неща, които жената прави на мъжа Жените могат да бъдат жестоки и то често спрямо мъжете. Почти всички...

Реклама