Как да я накарате да се влюби във вас

Ако искате да се уверите, че момичето, което искате, ще ви забележи, първо трябва да се научите на няколко трика, от които тя да падне в мрежите ви.
Само защото си мислите, че е страхотна и винаги ще бъде не значи, че трябва да оставяте нещата на съдбата, защото тя може да не мисли като вас. Просто трябва да действате.
Ето ви няколко съвета, с помощта на които може да накарате вашето момиче да се влюби във вас:

Говорете актуални неща
Не й  говорете с Шекспирови думи, защото ако не е романтичка ще ви вземе за странен. Или пък как сте прекарали с момчетата миналата събота в дискотеката или когато сте играли мач – ще я отегчите.

Как да я накарате да се влюби във вас

Избягвайте клюките
Даже и да знаете, че жените обичат да клюкарстват в никакъв случай те не искат мъжете да правят това. Да се научите как да накарате едно момиче да се влюби във вас не означава, че начинът е когато й обяснявате как някои от вашите колеги идват късно на работа, примерно.

Съсредоточете се върху слушането
Целият ви разговор трябва да бъде за нея. Затова я оставете да говори, а вие слушайте внимателно всяка дума, която излиза от устата й. Запишете целият разговор в ума си. Ако нямате дар слово просто я питайте обикновени неща: Къде излиза вечер? Каква музика слуша? Какви са й интересите? и т.н.

Дайте й пълното си внимание
Забравете за всички останали всяка секунда трябва да е за нея. Жените виждат това и се разтапят когато са център на Вселената за един мъж.

 
10 начина да накарате една жена да се влюби във вас След като вече сте срещнали жената на животът ви и сте се влюбили в...
4 неща, от които се нуждае една жена спрямо мъжа Това не е друга статия на тема "Какво искат жените." Тази тема е...
Нещата, които никога не трябва да казвате на една жена Един огромен съвет към мъжете: много грешки могат да бъдат избегнати...

Реклама