Най – романтичните подаръци за Коледа

Въпреки това, което си мислите, женската представа за романтичен подарък за Коледа не е кухненско обзавеждане, парфюм или букет от рози.  Колкото повече време, усилия и мисъл сложите в подаръка, и колкото повече го персонализирате, толкова повече сантименталност ще донесе.

Номер 10
Членство в „клуба на месеца”
Това наистина е подарък, който ще продължи да ви дава нейната любов за напред, защото така тя цял месец ще се забавлява в клуба, за който вие сте „виновен”.

Не само ще наберете точки в романтичната част, но и за оригиналност и внимание, особено ако вашите вкусове съвпадат.

Номер 9
Кашмирен пуловер
Това не е някакъв пуловер, а пуловер от кашмир. Луксозно мека и скъпа част от облеклото на всяка жена. Истинска класика. Да, ще й подейства този подарък, но тъй като тя не може да го носи вечно, поне някои ден ще й остане за спомен от вас – мъжът, който има вкус за нещата. При изборът си се придържайте към основните цветове (черно, кафяво, крем) и V – образното деколте е задължително.

Най – романтичните подаръци за КоледаНомер 8
Бельо
Когато сте решили да подарявате такъв подарък мислете не похотливо, а чувствено. Заложете на коприната, сатена и дантелата. Тук става дума за скъпо и изискано бельо. Запомнете ако не й знаете размера уговорете се той да може да бъде подменен впоследствие.

Номер 7
Нещо за четене
Купете й някои роман, който тя е искала да прочете и ви е говорила за него. Ако интересите й са в друга посока, тогава й купете в тази насока – медицинска, научна, фантастика, криминална и т.н. просто се погрижете да надпишете книгата. И тук идва романтичният момент – вашето пожелание за нея. Ако не ви идва нищо на ум, цитирайте някой любовен сонет.

Номер 6
Нещо гравирано
Гривна, пръстен, мобилен телефон и дори ключодържател са вашият любовен печат за нея. Няма нищо по – романтично от вашите инициали, нейните и дата, в която сте се срещнали за пръв път.

Номер 5
Билети за шоу
Тези билети са подарък за нея, не за вас. Това означава, че ще седите 3 часа, за да гледате мъже в чорапогащи ако тя обича балет.

Най – романтичните подаръци за Коледа

Номер 4
Нещо от класа
Античните магазините са пълни с романтични артифакти, от декоративни огледала до класически вази. Повечето жени обичат старомодни находки, но вие трябва да я персонализирате. Може да сложите ваша взаимна снимка в стар рамка. Фактът, че това е уникат, го прави еликсир на романтиката за нея.

Номер 3
Лексикон
Купете специална книга за целта, за да я превърнете в лексикон на спомените за нея. Съберете всички ваши снимки и ги залепете, като под всяка опишете къде точно сте се снимали. Добавете и свои собствени поетични чувства в описанията.

Номер 2
Уикенд на далеч
Жените обичат изненадите и уикендите прекарани на някое ново място. Просто се постарайте прозореца в стаята ви в мотела или в хижата да гледа към луната. А всичко останало си идва на мястото.

Номер 1
Бижу
Всички жени обичат бижута, но не всички жени обичат всички бижута. Някои не носят обеци, тогава й купете нещо, което ще й подчертае деколтето. Някои не носят часовник, тогава не си губете времето да разглеждате часовници, а на негово място й сложете изящна гривна. Най-доброто нещо, което можете да направите, е да гледате и слушате това, което тя харесва.

 
Нещата, които вашата жена не трябва да знае от Анелия Димитрова Да, четете правилно. Когато честността и...
Какво търси жената в мъжете при срещите Решихме да ви дадем няколко съвета как да впечатлите една жена, с...
Как да се държите като джентълмен От Анелия Димитрова Питали ли ли сте се някога какво в същност иска...

Реклама