Най – романтичните подаръци за Коледа

Въпреки това, което си мислите, женската представа за романтичен подарък за Коледа не е кухненско обзавеждане, парфюм или букет от рози.  Колкото повече време, усилия и мисъл сложите в подаръка, и колкото повече го персонализирате, толкова повече сантименталност ще донесе.

Номер 10
Членство в „клуба на месеца”
Това наистина е подарък, който ще продължи да ви дава нейната любов за напред, защото така тя цял месец ще се забавлява в клуба, за който вие сте „виновен”.

Не само ще наберете точки в романтичната част, но и за оригиналност и внимание, особено ако вашите вкусове съвпадат.

Номер 9
Кашмирен пуловер
Това не е някакъв пуловер, а пуловер от кашмир. Луксозно мека и скъпа част от облеклото на всяка жена. Истинска класика. Да, ще й подейства този подарък, но тъй като тя не може да го носи вечно, поне някои ден ще й остане за спомен от вас – мъжът, който има вкус за нещата. При изборът си се придържайте към основните цветове (черно, кафяво, крем) и V – образното деколте е задължително.

Най – романтичните подаръци за КоледаНомер 8
Бельо
Когато сте решили да подарявате такъв подарък мислете не похотливо, а чувствено. Заложете на коприната, сатена и дантелата. Тук става дума за скъпо и изискано бельо. Запомнете ако не й знаете размера уговорете се той да може да бъде подменен впоследствие.

Номер 7
Нещо за четене
Купете й някои роман, който тя е искала да прочете и ви е говорила за него. Ако интересите й са в друга посока, тогава й купете в тази насока – медицинска, научна, фантастика, криминална и т.н. просто се погрижете да надпишете книгата. И тук идва романтичният момент – вашето пожелание за нея. Ако не ви идва нищо на ум, цитирайте някой любовен сонет.

Номер 6
Нещо гравирано
Гривна, пръстен, мобилен телефон и дори ключодържател са вашият любовен печат за нея. Няма нищо по – романтично от вашите инициали, нейните и дата, в която сте се срещнали за пръв път.

Номер 5
Билети за шоу
Тези билети са подарък за нея, не за вас. Това означава, че ще седите 3 часа, за да гледате мъже в чорапогащи ако тя обича балет.

Най – романтичните подаръци за Коледа

Номер 4
Нещо от класа
Античните магазините са пълни с романтични артифакти, от декоративни огледала до класически вази. Повечето жени обичат старомодни находки, но вие трябва да я персонализирате. Може да сложите ваша взаимна снимка в стар рамка. Фактът, че това е уникат, го прави еликсир на романтиката за нея.

Номер 3
Лексикон
Купете специална книга за целта, за да я превърнете в лексикон на спомените за нея. Съберете всички ваши снимки и ги залепете, като под всяка опишете къде точно сте се снимали. Добавете и свои собствени поетични чувства в описанията.

Номер 2
Уикенд на далеч
Жените обичат изненадите и уикендите прекарани на някое ново място. Просто се постарайте прозореца в стаята ви в мотела или в хижата да гледа към луната. А всичко останало си идва на мястото.

Номер 1
Бижу
Всички жени обичат бижута, но не всички жени обичат всички бижута. Някои не носят обеци, тогава й купете нещо, което ще й подчертае деколтето. Някои не носят часовник, тогава не си губете времето да разглеждате часовници, а на негово място й сложете изящна гривна. Най-доброто нещо, което можете да направите, е да гледате и слушате това, което тя харесва.

 
Тактики и хитринки как да се съберете с бившата си приятелка Въпреки всичко, ситуацията е банална, всеки ден на всеки мъж по света...
Какво обичат да чуват жените Ако има нещо, което да научите за жените, то това е какво да им...
25 неща, които всеки мъж трябва да знае да прави – част 4 16- Отървете се от досадни приятели Всички имаме приятели, които...

Реклама