Неща, които една жена не трябва да знае за вас

Нещата се развиват сериозно и вие се задълбочавате с жената, която ви харесва.
Всичко започва като случаен разговор – колко ще похарчите за видео игри, защо най-добрия ви приятел си носи халката от време на време и защо винаги сте на компютъра си до късно през малките часове на нощта. Отговорите на тези въпроси са доста прости (стотици долари, той й изневерява и сте пристрастен към "късни филми"), но това не винаги е умен ход да бъдете честен.
Технически няма ограничение на това, което можете да споделите с приятелката си, но има някои неща, които трябва винаги да се държат в тайна. Ето и едни от най – важните такива:

Действителното число на вашите завоевания
Вие вероятно сте горди от своя списък на интимните си завоевания. И го споделяте с охота с приятелите си. Но с приятелката си, нещата стоят малко по различно. Ако й кажете точната бройка, тя може да ви постави лоша оценка и да си мисли, че тя е просто поредната в списъкът, даже и за вас да не е така, след което започват съмнения, ревност и раздялата е сигурна. Знайте, че тя не се нуждае от точните дати, имена и обстоятелства. А най – добрият отговор при този неин въпрос е просто да си изберете число от 5 до 10.

Неща, които една жена не трябва да знае за васЗа какво харчите парите си
За сега вашите сметки са отделни и нека си останат такива. Тя не трябва да знае за какво с точност си харчите парите. Тя не трябва да знаете колко харчите за дейности като излизания с приятели, приспособления и играчки или уикенд пътувания. Това ще стане проблем за вас, когато тя поиска  да започнете да спестявате за бъдещето. Дръжте я на тъмно за месечните си плащания.

Активна родителска зависимост
Мама и татко все още правят неща за вас. Не, защото не можете да се справите сами, а просто защото те са ви родители и винаги се грижат за вас, било то с пари, храна или подслон. Това е нещо, което трябва да си остане неизказано от вас спрямо нея, защото според жените щом мама по някакъв начин все още присъства активно в живота на момчето си, значи ще се меша и в интимният му живот.  Не защото е лошо, а защото всяка жена иска човекът до нея да може да се грижи за нея без да се допитва до мама за всичко.

Неща, които една жена не трябва да знае за васСлабостите и страховете ви
Всеки човек има слабости и страхове – височини, зъболекари, доктори. Но, за един мъж това трябва да остане само между него и страховете му. Той е мъж и не трябва една жена да разбира какво го кара да плаче и да бяга както малко дете, това разваля образът му на силният безстрашен рицар.

Дейностите ви в тоалетната
Мъжете страшно много се гордеят с това, което правят в тоалетната – колко дълго са прекарали сутринта там, колко вестници са изчели през това време, как са подобрили собственият си рекорд на телефонната игра докато са си вършили работата и т.н. Жените нямат никакъв интерес към такива занимания, даже не го считат изобщо и за занимания. За тях тези мъжки хвалби по тази тема са простащини.

Миналото на изневерите ви
Няма начин да си признаете за изневери, та били те и минали и то пред настоящата ви приятелка, точно така й давате огромен повод да се съмнява във вас почти постоянно. Така наслагвате съмнението в нея завинаги. Няма нужда миналото да влияе отрицателно на сегашният ви живот.

 
Думите, които жените мразят Тази статия е сътворена според проучване направено в социалната мрежа...
Дали тя е създадена за вас от Анелия Димитрова През целият си съзнателен живот сте бил без жена...
Изреченията, които всеки мъж трябва да каже в живота си. Част 2 Ти си по – умна от мен, можеш ли да гледаш децата? Имам нужда от...

Реклама