Как да говорите по телефона с момиче

Повечето мъже се притесняват, че ще звучат нервно и неуверено по телефони, което ще отблъсне жената. Защото всички знаем, че една жена се впечатлява от уверени, уравновесени и силни мъже. Всъщност всичко зависи от самочувствието ви, което да е на ниво и, което ще улесни разговорът по телефона.
Следните насоки ще ви помогнат не само да звучите уверени, но и да се отървете от всичките си страхове и притеснения:

Генерирайте привличането
Просто бъдете себе си, така ще ви е най – лесно. Без да преувеличавате или лъжете за интересите, постиженията или придобивките си. Недейте да звучите покровителствено, сякаш й правите услуга, че сте й звъннал и в следващия момент да просите да излезете с нея. Така няма да се получат нещата.
Просто бъдете честен и откровен и си кажете нещата такива каквито са.

Как да говорите по телефона с момиче

Наслаждавайте се на разговора
Жените имат фин усет за това кога се симулира интерес и кога наистина има такъв.
Вместо да се стараете да я впечатлите, просто се забавлявайте на разговора – шегувайте се взаимно. Говорете за весели неща все едно сте лице в лице.

Не се опитвайте да докажете нищо
Повечето мъже се опитват да докажат, че те са „идеалният” човек за тях. Тази работа я оставете на жената, тя най – добре знае как да разбере това. Защото така ще я накарате да се почувства като някаква „награда” за това, че „идеалният” мъж иска да е с нея. Което разбира се, обижда една ерудирана жена.

Гледайте да не онемеете
Няма нищо по – дразнещо, когато някой се опитва да изкопчи думи от събеседникът си. Все едно не иска да разговаря и тогава защо изобщо е звънял? Така разговорът ще приключи бързо и без резултатно за вас.

 
Бившата: 4 правила, които да следвате 1. Никога не й се обаждайте Това е знак на отчаяние, който показва, че...
Незабравимата жена Има такива жени, малко са, но ги има. И след тях мъжете никога не са...
3 начина да й вземете номера за 10 минути Много мъже са затруднени да вземат телефонният номер на момиче, от...

Реклама