Накарайте я да полудее от страст по васБорейки се да разберат какво привлича жените, мъжете отделят доста време в това тяхно желание с безсмислени и дори смешни постъпки. Мъжете не се раждат със знанието това какво искат жените. А повечето от съветите са противоречиви и объркващи.
Дори някои "експерти" си противоречат на статиите, които  пишат.

Затова е просто да се чудите от какво една жена е привлечена в един мъж.

Какво трябва да знаете, за да лудне по вас?
Първо, една жена не харесва по логически причини. Знам, че това звучи очевидно, но има все още мъже, които се опитват да привлекат една жена по - логично.

Вие трябва да накарате жената да почувства нещо към вас.
Да, разбира се има жени които се женят по логични причини, но това не означава, че те имат някакво привличане към мъжа до себе си..

Накарайте я да полудее от страст по вас

Искате да я накарате да усети спрямо вас искри
Ако можете да накарате една  жена да усети електрически заряд, химия към  вас, тогава вие лесно ще предизвикате и нейното привличане. За да направите това, вие не можете да сте скучен и "безопасен" човек. Трябва да сте готови да поемате риск. Трябва да сте алфа мъж в истинския смисъл на думата.

Повечето мъже никога не правят това
Те играят на сигурно. И крайният резултат е платоническа  любов, която няма нищо общо с това, което в същност искате от въпросната жена, нали?

Те свършват като приятел на красивото момиче и нищо повече.
 
Нещата, които мъжете харесват в зрелите жени Една истина, която е доказана с времето – мъжете харесват по –...
Изреченията, които всеки мъж трябва да каже в живота си. Част 2 Ти си по – умна от мен, можеш ли да гледаш децата? Имам нужда от...
Езика на тялото Когато чете по езика на тялото на една жена, трябва да сте сигурен в...

Реклама