Как да се влюби лудо във васСигурно сте хвърлили очи на някоя красавица, която искате да поканите на среща. Проблемът ви е, че независимо къде ходи тя, винаги е обградена от момчета, които се опитват да се доберат до нея. Това си е нещо съвсем нормално - красивите момичета са винаги гореща стока.
Както и да е, все пак, ако можете да откриете за какво копнеят жените, вие ще имате надмощие над нея и те ще бъдат безусловно луди по вас.

Красивите момичета са добре запознати с ефекта, който имат върху мъжете. И се възползват от това, като карат мъжете да правят за тях каквото пожелаят и то само за едно тяхно внимание.
Вие трябва да намерите начин да се разграничите от тези момчета и да използвате езика на тялото си, за да хванете първо нейното внимание. Трябва да й покажете, че сте уверен и можете да бъдете с нея когато си искате и да я зарежете когато решите.
Ако можете да изпратите това съобщение, вие със сигурност ще възбудите любопитство й.

 Как да се влюби лудо във вас

Метод 1
По време на първият ви разговор,  поддържайте контакт с очите и  говорете уверено. Бъдете учтив, но не й показвайте, че се интересувате от нея. Така ще привлечете вниманието и любопитството й – защо не сте захласнат по нея както останалите момчета. Това се казва действие в движение.

Метод 2
Винаги имайте добри обноски – отваряйте врата пред нея, питайте я дали ще й пречите ако запалите цигара и т.н. О, да, тя ще бъде впечатлена.

Метод 3
Изглеждайте и ухайте добре. Това си е все пак хигиена. Носете хубави дрехи, включително чисто бельо и чорапи. Една жена винаги обръща внимание на парфюма на един мъж  Как да се влюби лудо във васи естествено на целият му външен вид.

И сега методът убиец…

Метод 4
Ако можете успешно да се създадете чувство на любопитство за себе си, тогава няма да ви трудно да спечелите повече красиви жени. Един от начините да направите това е да "хакнете" съзнанието й и  ще се заинтригува от вас.
Една такава техника, известна като фракциониране, използва обикновен разговор, за да накара жената да се пристрасти емоционално към мъжа за 15 минути и дори по-малко.

Но за тази техника ви трябва много практика и разучаване.
 
Няколко доказани закони на семейният живот ВСЯКА ЖЕНА УПРАВЛЯВА СВОЯ МЪЖ. Първо следствие: Всеки мъж се съгласява...
106 неща, които трябва на направите преди на навършите 35. Част 2 54. Да посетите Япония 55. Да издоите крава 56. Да си подредите по азбучен...
Топ 10 на местата, на които можете да се запознаете с жена Номер 10 На уроци по танци Къде другаде ще намерите много жени на...

Реклама