Как да се влюби лудо във васСигурно сте хвърлили очи на някоя красавица, която искате да поканите на среща. Проблемът ви е, че независимо къде ходи тя, винаги е обградена от момчета, които се опитват да се доберат до нея. Това си е нещо съвсем нормално - красивите момичета са винаги гореща стока.
Както и да е, все пак, ако можете да откриете за какво копнеят жените, вие ще имате надмощие над нея и те ще бъдат безусловно луди по вас.

Красивите момичета са добре запознати с ефекта, който имат върху мъжете. И се възползват от това, като карат мъжете да правят за тях каквото пожелаят и то само за едно тяхно внимание.
Вие трябва да намерите начин да се разграничите от тези момчета и да използвате езика на тялото си, за да хванете първо нейното внимание. Трябва да й покажете, че сте уверен и можете да бъдете с нея когато си искате и да я зарежете когато решите.
Ако можете да изпратите това съобщение, вие със сигурност ще възбудите любопитство й.

 Как да се влюби лудо във вас

Метод 1
По време на първият ви разговор,  поддържайте контакт с очите и  говорете уверено. Бъдете учтив, но не й показвайте, че се интересувате от нея. Така ще привлечете вниманието и любопитството й – защо не сте захласнат по нея както останалите момчета. Това се казва действие в движение.

Метод 2
Винаги имайте добри обноски – отваряйте врата пред нея, питайте я дали ще й пречите ако запалите цигара и т.н. О, да, тя ще бъде впечатлена.

Метод 3
Изглеждайте и ухайте добре. Това си е все пак хигиена. Носете хубави дрехи, включително чисто бельо и чорапи. Една жена винаги обръща внимание на парфюма на един мъж  Как да се влюби лудо във васи естествено на целият му външен вид.

И сега методът убиец…

Метод 4
Ако можете успешно да се създадете чувство на любопитство за себе си, тогава няма да ви трудно да спечелите повече красиви жени. Един от начините да направите това е да "хакнете" съзнанието й и  ще се заинтригува от вас.
Една такава техника, известна като фракциониране, използва обикновен разговор, за да накара жената да се пристрасти емоционално към мъжа за 15 минути и дори по-малко.

Но за тази техника ви трябва много практика и разучаване.
 
Петте неща, с които жените искат да сте на ясно Не казвате "Ще ти се обадя", освен ако наистина не го мислите. Това...
Топ 10 знака, че ще ви излезе късмета Едно от най – сложните неща при срещите е да разбереш кога жената е...
Свалките част 2 НЯКОИ ГРЕШНИ ПРЕДСТАВИ ЗА ПРИВЛЕКАТЕЛНОСТТА НА МЪЖЕТЕ И ГРЕШНИ ИДЕИ...

Реклама