Жените могат да бъдат жестоки и то често спрямо мъжете.
Почти всички жени използват женската си мощност и солидарност, с които да достигнат до консенсус относно какво е социално приемливо за тях да направят за половинките си  в една връзка. За тях това поведение е напълно оправдано, независимо от това как те играят с емоциите или егото на мъжа.

Ето ви и осемте най – жестоки неща, които жената прави на мъжа:

Не си вдига телефона
Може да сте я убедили да си даде номера, но когато й званите тя не ви вдига. Или по – лошо дала ви е фалшив номер. Някои жени си дават телефонните номера само, защото така е по – лесно да им се махнете от главата. Нещо повече, в ерата на телефонните комуникации е лесно за нея да избегне вашите повиквания.

Използват мъжете за безплатно питие
Има жени, които излизайки никога нямат намерение да използват собствените си пари, за да си платят питието  в бара или клуба. Те знаят, че ще намерят някой мъж, който да го направи, благодарение на женските им хитрини.

Използва мъжете заради жилището
Може би сте забелязали, че след известно време в една връзка, тя започва да се кара с вас или изобщо да не ви забелязва. Приятелите й идват на гост все по – често в друга стая, а не в тази, в която сте вие. Тя избягва вашите телефонни позвънявания. Някои от нещата й изчезват, всички знаци, че се кани да ви зареже – просто не си е намерила още къде да отиде и ви използва жилището.

Емоционално манипулират мъжете
От всички жени се знае, че когато заплачат мъжете правят всичко, ама, всичко, което те искат, само, за да спрат. И те се възползват от този факт, за да постигнат целите си. Като цяло, жените са много по-емоционален, отколкото мъжете и това е лесно за някои жени да използват пълното неразбиране отстрана на силния пол на женските чувства, за да си взема нещо от него.

Използват психично насилие
Жените няма как да прилагат (все още) физическо насилие върху мъжът, но погазването на личността му е техен специалитет. Натякването, че е неудачник, че не му се отдава нищо и, че трябва да е благодарен на нея за всичко, което имат.
Това си е равнопоставено с шамар.

Критикуват мъжете публично
Нарастващата тенденция в телевизионните предавания и реклами е, че мъжете се изобразяват като непохватни глупаци, докато техните съпруги и приятелки са интелигентни, контролирани и безупречни. Това вече се смята като факт и нещо нормално. Затова жените критикуват и унижават мъжете си на обществени места.

Не разкриват, че имат връзка
Може да флиртувате, да се забавлявате и накрая, когато сте решили, че това е вашето момиче в този момент тя ви съобщава: „Имам приятел, съжалявам.” Тази информация би било хубаво да бъде в началото на разговора. Това със сигурност не е най-лошото нещо, което една жена може да направи на един мъж, но е досадно след като е показала и открила всичките си карти за любовна игра и накрая „Бум!”. 

Флиртуват, за да предизвикат ревност
Може би току що сте имали голяма караница и тя се радва да гледа лицето ви измъчено от факта, че си прекарва супер с друг мъж. Каквато и да е причината, жените, които флиртуват пред гаджетата си са незрели и манипулативни.

 
Нещата, които никога не трябва да казвате на една жена Един огромен съвет към мъжете: много грешки могат да бъдат избегнати...
Петте приятелки, които всяка жена има Никой не казва, че запознанство е лесна работа. Точно когато си...
Най – лошите места за първа среща Местата на които доста двойки решават да отидат на първата си среща не...

Реклама