Най – лошите места за първа среща

Местата на които доста двойки решават да отидат на първата си среща не са идеалните за случая. И това се оказва всъщност лош старт.
Информацията по – долу ще ви помогне да избягате от тази ситуация и да вземете правилното решение за точното място на първата ви среща, за да бъде тя идеална.
Местата, които да избягвате за първа среща:

Семейно тържество
Семейните тържества оказват по един или друг начин натиск върху избраницата ви и така се насажда напрежение и неудобство в нея. Семейните сбирки са чудесно място да се запознаете с някоя мадама, но не и за първа среща.

Местните барове, кръчми или нощни клубове
Всички те са ужасни места, за да бъдете там на първа среща. Първо, това показва нивото на класата ви. Също така, барове, кръчми и нощни клубове, са шумни заведения и едва ли на първа среща ще ви е приятно да не разберете нищо от това което ви говорят. Това е грешен ход.

Концерти
Първо ще изглежда, че искате да похарчите много пари. Което не е лошо, но те ще са хвърлени на вятъра, тъй като няма да имате физическата възможност да проведете и най – малкия разговор, за да се опознаете.

Плажове
Те изглеждат страхотна идея, но не работят по този начин. През повечето те са претъпкани, мръсни и само 3 месеца в годината е хубаво да сте там, с компания от приятели, а не на първа среща.

Парка
Чудесна идея ако сте в гимназията и искате да заблудите родителите си, че карате скейтборд в парка, а не вършите нещо друго. Иначе стойте надалеч от това място за срещи, и то първи.

 
Етикета на първа среща – за всички Играчи и Свалячи част 1 Знаете сценария: отивате в някой бар и виждате хубава жена. Тя ви се...
25 неща, които всеки мъж трябва да знае да прави – част 5 20- Справете се с враговете си Всички имаме врагове. Може да става дума...
Как да бъдете оптимист Клишетата като "И утре е ден!" или "Слънцето ще изгрее и на моята...

Реклама