Как да се доближите  до жената  - три важни правилаМожете да се научите как да подходите към една жена, за да й привлечете вниманието и да не бъдете отблъснати.
Представяме ви някои съвети, насоки и правила, за да следвате, да научите, практикувате и които да направите своя втора природа.

Правило Номер 1
Заговорете жената само за основни теми на разговор и за кратко време. Жените имат нюх за тези неща, че когато един мъж се задържи повечко време около тях нещата  се свеждат до повече от един приятелски разговор.

Правило Номер 2
Доближете се до нея с усмивка и доверие. Даже и да ви се свива стомахът от притеснение – бъдете готин. Това е част от процеса – да изглеждаш спокоен и незаинтересован, когато всъщност се чувстваш под истинско налягане.

Правило Номер 3
Заговори я за нещо обикновено и просто. Нещо от рода на: „Как я караш?” е чудесен избор. Трябва да се избегнат изрази като: „Доста е шумно тук! Хайде да отидем някъде,  където е по – тихо.”

Да натрупате доверие у жените е като всяко друго умение – усъвършенства се с практиката. Това значи, че трябва да се възползвате от всяка възможност, която ви се дава, за да се упражнявате. Опитайте се да заговорите жените в асансьора, на работа, в бакалията и др.

Успех!

 
Нещата, които никога не трябва да правите в живота си Винаги правим списъци за нещата, които искаме да ни се случат в живота,...
Топ 10 знака, че ще ви излезе късмета Едно от най – сложните неща при срещите е да разбереш кога жената е...
Митове за това какво искат жените Сигурни сте, че знаете (горе – долу) какво иска една жена, но не сте ли...

Реклама