Как да се доближите  до жената  - три важни правилаМожете да се научите как да подходите към една жена, за да й привлечете вниманието и да не бъдете отблъснати.
Представяме ви някои съвети, насоки и правила, за да следвате, да научите, практикувате и които да направите своя втора природа.

Правило Номер 1
Заговорете жената само за основни теми на разговор и за кратко време. Жените имат нюх за тези неща, че когато един мъж се задържи повечко време около тях нещата  се свеждат до повече от един приятелски разговор.

Правило Номер 2
Доближете се до нея с усмивка и доверие. Даже и да ви се свива стомахът от притеснение – бъдете готин. Това е част от процеса – да изглеждаш спокоен и незаинтересован, когато всъщност се чувстваш под истинско налягане.

Правило Номер 3
Заговори я за нещо обикновено и просто. Нещо от рода на: „Как я караш?” е чудесен избор. Трябва да се избегнат изрази като: „Доста е шумно тук! Хайде да отидем някъде,  където е по – тихо.”

Да натрупате доверие у жените е като всяко друго умение – усъвършенства се с практиката. Това значи, че трябва да се възползвате от всяка възможност, която ви се дава, за да се упражнявате. Опитайте се да заговорите жените в асансьора, на работа, в бакалията и др.

Успех!

 
Три формули, които трябват на мъжете, за да омаят една жена Повечето мъже не знаят мистериозната комбинация от формули с които да...
15 златни правила, които ви гарантират успех с жените 1. Самонадеяността е ключът. Без нея, вие сте обречени да се провалите. ...
Грешките, които биха убили шанса ви за втора среща Има хиляди статии за това какво трябва да правят (и как да се държат) на...

Реклама