Първите 3 знака за изневеряваща съпругаОбществото все още вижда съпругът като най – вероятна причина за изневяра, докато фактите говорят, че в днешно време жените изневеряват наравно с мъжете, та дори и повече.
Лесно е да разчетеш главните, основните три знака, че жена ти изневерява:

  1. Започнала ли е ненадейно жена ви да харчи повече пари за себе си? Знаете ли, когато жените харчат много пари за себе си, то е, когато са срещнали човек, който искат да впечатлят. Така, че поемете някакъв контрол върху нейните разходи и навици за пазаруване, ако подозирате, че може да става нещо нередно зад гърба ви.
  1. Вторият знак че жена ви изневерява е ниската й активност в спалнята. Разбира се, това не винаги значи, че ви изневерява има много други причини за намаленото й либидо – стрес, главоболие, грижи – и не бива веднага да стигате до заключението за изневяра ако преди това не сте изключили всички останали причини.
  2. Не можете да се свържете с жена си по клетъчният й телефон, или заето или е изключен. И това се случва често. Е, сега е момента да се притеснявате. Това може би е един от най-очевидните признаци, че жена ви изневерява.
 
Десет неща, които жените неистово желаят мъжете да правят и мислят Извадки от разговори: Когато се събудя, вече трябва да си...
Топ 10 на митовете за брака Бракът облагодетелства много повече мъжете, отколкото жените. ...
Нещата, които не трябва да казвате на висока жена Не използвайте класическата фраза: “Играеш ли баскетбол?”. Или пък...

Реклама