Какво търси жената в мъжете при срещитеРешихме да ви дадем няколко съвета как да впечатлите една жена, с която искате да излезете на среща. Жените са емоционални същества, затова те могат да бъдат привлечени и подмамени като използвате някои психологически неща като тези по - долу.
Първото нещо е доверието. Но внимавайте линията между него и самонадеяността е много тънка, внимавайте да не я преминете. Хубаво е да споделите и да й се доверите за някои неща от личният си живот, но ако през цялото време говорите са себе си, няма как да има втора среща.

Вторият ни съвет е толкова важен, колкото и първият. Бъдете добър слушател. Много жени мечтаят за някой, който просто да седне и да изслуша това, което мислят. Това ще ви спечели доста точки при жените.

Третият съвет е простичък – бъдете усмихнат, весел и сговорчив. Жените обичат мъжете да са интелигентни и да са около такива с добро чувство за хумор.

Усмивката и контакта с очи е другото важно нещо. Гледайки я в очите вие ще й покажете така, че сте заинтересуван от нея и внимавате във всяка дума, която е изрекла (даже и да не е така). А усмивката ще е доказателство за нея, че ви е добре в нейната компания.

 
Прелъстяването. Още един важен начин как да прелъстите една жена В тази статия се разглежда един от най – добрите методи на...
Грешки в разговора с жена Вие сте с жената, която искате и се чувствате щастлив от факта, че най...
Няколко причини, за да бъдете ерген Повечето хора съжаляват тези, които си нямат половинка. Все едно са на...

Реклама