Малки техники, които могат да спасят брака ви

Когато искате да спасите брака си, първо трябва да разберете защо той е в беда. Много различни нещапредизвика семейни проблеми. Добрата новина, обаче е, че повечето от тях могат да бъдат оправени.
Причините за браковете в беда се различават твърде много. Лъжи, измама, скука, деца, работа или загуба на работа. Ако вашият партньор е имал афера, трябва наистина да потърсите професионална помощ. Защото само брачните консултанти ще знаят най-добре как да ви помогна.

Техника 1
Първата важна техника е да оставите половинката си сама. Идете в отделна стая. Или отидете на гости в роднини или на близък приятел. Нека половинката ви разбере,

че не си тръгвате за добро, но така, ще е добре и за два ви – малко време разделени и насаме с мислите си. Нека започнете да си липсвате един на друг.

Техника 2
А другата причина, която може да прекатурне колата е, че не прекарвате достатъчно време заедно. Само вие двамата и никой друг. Без деца, без работа, без приятели.
Тогава трябва да направите точно обратното на първата техника – планирайте уикенд заедно, или си останете в къщи, отидете на кино, пикник или на разходка.
Просто си дайте време заедно да разговаряте и да правите неща, на които и двамата се забавлявате.

Тези две "тайни" техники работят чудесно за бракове в беда!

 
Как да я накарате да се влюби във вас Ако искате да се уверите, че момичето, което искате, ще ви забележи,...
Топ 5 на правилата за добър брак за всеки мъж Просто е! Жената до вас трябва да може следните неща: Да може да...
11 типа жени, с които мъжете искат да излязат на среща – част 1 11. г – ца „ Сладка” Тя е позитивна личност, винаги се усмихва и...

Реклама