Малки техники, които могат да спасят брака ви

Когато искате да спасите брака си, първо трябва да разберете защо той е в беда. Много различни нещапредизвика семейни проблеми. Добрата новина, обаче е, че повечето от тях могат да бъдат оправени.
Причините за браковете в беда се различават твърде много. Лъжи, измама, скука, деца, работа или загуба на работа. Ако вашият партньор е имал афера, трябва наистина да потърсите професионална помощ. Защото само брачните консултанти ще знаят най-добре как да ви помогна.

Техника 1
Първата важна техника е да оставите половинката си сама. Идете в отделна стая. Или отидете на гости в роднини или на близък приятел. Нека половинката ви разбере,

че не си тръгвате за добро, но така, ще е добре и за два ви – малко време разделени и насаме с мислите си. Нека започнете да си липсвате един на друг.

Техника 2
А другата причина, която може да прекатурне колата е, че не прекарвате достатъчно време заедно. Само вие двамата и никой друг. Без деца, без работа, без приятели.
Тогава трябва да направите точно обратното на първата техника – планирайте уикенд заедно, или си останете в къщи, отидете на кино, пикник или на разходка.
Просто си дайте време заедно да разговаряте и да правите неща, на които и двамата се забавлявате.

Тези две "тайни" техники работят чудесно за бракове в беда!

 
106 неща, които трябва на направите преди на навършите 35. Част 2 54. Да посетите Япония 55. Да издоите крава 56. Да си подредите по азбучен...
Бариерата на докосването - как да я разрушите? Когато сте с жена тази бариера трябва да отсъства, за да може да й...
Какви мъже избягват жените Капризни Ако има нещо по-досадно от една капризна жена, това без...

Реклама