Малки техники, които могат да спасят брака ви

Когато искате да спасите брака си, първо трябва да разберете защо той е в беда. Много различни нещапредизвика семейни проблеми. Добрата новина, обаче е, че повечето от тях могат да бъдат оправени.
Причините за браковете в беда се различават твърде много. Лъжи, измама, скука, деца, работа или загуба на работа. Ако вашият партньор е имал афера, трябва наистина да потърсите професионална помощ. Защото само брачните консултанти ще знаят най-добре как да ви помогна.

Техника 1
Първата важна техника е да оставите половинката си сама. Идете в отделна стая. Или отидете на гости в роднини или на близък приятел. Нека половинката ви разбере,

че не си тръгвате за добро, но така, ще е добре и за два ви – малко време разделени и насаме с мислите си. Нека започнете да си липсвате един на друг.

Техника 2
А другата причина, която може да прекатурне колата е, че не прекарвате достатъчно време заедно. Само вие двамата и никой друг. Без деца, без работа, без приятели.
Тогава трябва да направите точно обратното на първата техника – планирайте уикенд заедно, или си останете в къщи, отидете на кино, пикник или на разходка.
Просто си дайте време заедно да разговаряте и да правите неща, на които и двамата се забавлявате.

Тези две "тайни" техники работят чудесно за бракове в беда!

 
101 романтични идеи – част 1 ИДЕЯ 1 Ако половинката ти заминава някъде за няколко дни, кажете й че ще...
Десетте грешки, поради които мъжете не успяват с жените ГРЕШКА 1 Mr. Nice guy Жените не се привличат по милите и романтични мъже. ...
Защо е по – добре да си мъж 1. Мустакът за теб е въпрос на избор, а не проклятие.Защо е по – добре...

Реклама