Комплиментите при жените

Като правите комплименти на жените вие ги ласкаете и е един от най – добрите начини да поддържате романтични отношения с тях. Един комплимент може да стопи сърцето и на най – коравосърдечен жена. Важно е да се открият области, които са по – близо до нейното его. Така я карате да се чувства специална и единствена, а жените обожават това. За съжаление много мъже не знаят правилните методи при комплиментите и тогава те се превръщат в нож с две остриета. Те посочват най – често срещаните и очевидни неща, така че комплиментите стават празни и безсмислени. Затова да правиш комплименти на жени – това си е вид изкуство.
Ето някои съвети, за да направите вашият комплимент качествен, а и да си свърши работата:

Не й правете комплименти за външният вид много често
Красивите жени не обичат да им се правят толкова често комплименти за външният вид, те си знаят, че са красиви и че мъжете са с тях точно поради това, като начало. Жените са феминистки и за тях е от значение и интелектът им.
По – добре кажете, че е сладка, отколкото красива!

Използвайте комплиментите оптимално
Ако ги правите прекалено често, то те се изтъркват и си губят значението. Не ги използвайте толкова често, особено за жена, която не познавате добре.

Подобрете речникът си
Използвайте по – смислени и силни думи при комплиментите си. Вместо да речем: "Ти си красива", можете да използвате думи като прекрасна, зашеметяваща, елегантна, сияйна, ослепителна, божествена др. "Ти си красива" звучи като едно момче, което си първи свалки.

Не използвайте общи комплименти
Като например "Ти изглеждаш прекрасно тази вечер". Това звучи неоригинално и скучно, а и някак си задължително. Трябва ви нещо от рода на: "От всички момичета тук, мисля, че вие сте най – красивата. " Това звучи естествено и кара една жена се чувстват добре в сравнение с конкурентите си.

Не лъжете
Фалшивите комплименти се хващат веднага. Резултатът ще бъде катастрофален и вие никога няма да се видите с тази жена отново.

Бъдете щедри с комплиментите към ревнивата си приятелка / съпруга
Тук вече ще й действат на психологическа основа. Така тя ще знае, че я харесвате още и обръщате внимание на всяка нещо, което направи или каже. Което пък ще рече, че не й изневерявате, защото ако е така, няма да забелязвате всичко това. И така ще си направите услуга.

Бъдете уникални
Една жена е поласкана, когато й правят комплимент, който е уникален. „Имаш най – невероятните очи, които съм виждал през животът си. Зелени с кафяво в центъра.” Подробностите са най – важни за една жена, те доказват, че комплиментът е истински.

 
Как да бъдете оптимист Клишетата като "И утре е ден!" или "Слънцето ще изгрее и на моята...
Петте приятелки, които всяка жена има Никой не казва, че запознанство е лесна работа. Точно когато си...
Изреченията, които всеки мъж трябва да каже в живота си. Част 2 Ти си по – умна от мен, можеш ли да гледаш децата? Имам нужда от...

Реклама