10 закона при първата среща

Когато се запознаете с една жена и сте на среща с нея, обикновено правите всичко възможно, за да я впечатлите. Но, доста често жените са загадка. Когато нещо за една жена е хубаво, за друга може да е лошо или отблъскващо. Мъжът, никога не може да бъде сигурен какво допада на една жена. Но има някои универсални закони при такива романтични срещи, които биха действали в добра насока за всяка жена. Прочетете ги.

Усмивката
Усмивката казва много за вас на една жена. Тя предразполага жената да се чувства комфортно и открито с вас. Знаете, че усмивката заразява, това е съвет и в случай, че момичето ви е срамежливо. И не забравяйте, ако имате трапчинка показвайте я често.

Правете й комплименти
Може и да звучи клиширано, но си е класика. Няма жена, която да не обожава да бъде хвалена за външният й вид, интелектът й и т.н. "Уау", "Невероятна рокля" или просто "ти изглежда фантастично" ще правят чудеса за вас. Уверете я, че какъвто и комплимент да й кажете го мислите.

Не се хвалете за вашите „завоевания”
Така сам ще си хвърлите камъни в градината. А и няма да има диалог, а само монолог. Тя ще си каже: „Боже, какъв самохвалко и лекомислен мъж, сигурно утре ще се хвали пред приятелите си и за мен!”. И така всичко ще е свършило преди да е започнало.

Не говорете за бившата си
Това е другото лошо нещо, което можете да сторите. Жените не обичат темата Бивши. Пък и ако я обсъждате тя ще разбере, че все още таите някакви чувства към нея и не сте се отърсили от взаимните ви емоции. Никоя жена не обича да бъде сравнявана с друга, никоя. Запомнете го!

Лична хигиена е много важна
Трябва да сте безупречен в това отношение, жените харесват с носа си. Трябва да сте чист, спретнат и да ухаете хубаво. Жените обожават мъж, който мирише божествено.

Бъдете добър слушател
Ако разговорът не върви. Попитайте я за нещо, което знаете, че харесват жените. Кое е нейното хоби, как обича да мързелува, къде си пазарува КРАСИВИТЕ дрехи… насочете разговорът в точната посока и я изслушайте. Жените оценяват, когато мъжете ги изслушват, защото в повечето случаи не е така. А и така ще й покажете, че сте заинтересован от нея и както личност.

Накарайте я да се смее
Използвайте цялото си чувство за хумор на първата среща. Жените обожават да бъдат разсмивани. Така тя ще „свали гарда” и ще ви се открие в цялата си прелест.

Покажете добри обноски
Жените харесват кавалерите, онези старомодни, но толкова необходими обноски, които трябва да има всеки мъж и които показват уважение към жената – отварянето на врата, дръпването на стола при сядане, подаряването на цвете без повод… всичко това без груб език, дебелашки шеги и лоши навици.

Не бъдете натрапчив
Ключът е финесът. Не я карайте да казва или прави нещо повече, от колкото тя иска. Защото няма да я видите повече. Оставете я тя да води темпото на вашето опознаване.

Бъдете честен
Или най – малкото, толкова честен, колкото можете да си позволите в момента да бъдете. Хубавото на това е, че ще ви разбере що за човек сте от самото начало, всичко ще е ясно и по – натам няма да има изненади за нея и в лошият и в добрият смисъл.

 
Как да станете Играч От Анелия Димитрова Искате ли да сте мъж, който всяка жена желае?...
7 жени, с които не трябва да излизате Прочетете нашите 7 съвета и запазете репутацията, банковата сметка,...
Най – романтичните подаръци за Коледа Въпреки това, което си мислите, женската представа за романтичен...

Реклама