Появявайте се навсякъде “случайно” където е й тя 3 “убийствени” начина да върнете бившата си приятелка
Така вие индиректно ще бъдете в животът й пак. Без даже си говорите. Когато ви види ще нахлуват спомени, от които ще я заболи – сладко и болезнено. И тя ще почувства колко й липсвате.

Нека приятелите й да ви заобичат
Това е малка мръсна хитринка, но е един от най – ефективните начини да получите гаджето си обратно. Ако не сте близки с приятелите й, станете. Единственото, което трябва да направите е да станете най – готиният човек за приятел, който всеки иска – винаги да е готов за купон, да помогне или да отстъпи за приятел. Така, те ще й промият мозъкът, как е могла да ви остави, след като сте страхотен човек. И това тя ще се замисли и ще съжалява за случилото се по между ви.

Накарайте я да ревнува
Най – сигурният и изпитан начин. Ревността е една от най – силните емоции, която можете да използвате, за да си я върнете обратно. Тя тотално побърква хората. Появявайте се пред нея с момичета, с които се държите флиртаджийски и мило – прегръщате ги, докосвате ги. И така бившата ви приятелка вече няма да може да спи спокойно или изобщо. Ще си мисли как така, толкова скоро сте я заменили, и ще иска да го чуе от вас какво не й е било наред. Това е много подъл, но в същото време и един от най – мощните начини да получите бившето си гадже обратно. И то със сигурност ще се получи. Ще си я имате обратно!

 
Какви мъже избягват жените Капризни Ако има нещо по-досадно от една капризна жена, това без...
101 романтични идеи - част 3 ИДЕЯ 51Когато партньора ви седи на масата или бюрото, минете зад него и...
Митовете за косопада при мъжете Всички мъже се страхуват да загубят косата си и правят всичко ...

Реклама