Появявайте се навсякъде “случайно” където е й тя 3 “убийствени” начина да върнете бившата си приятелка
Така вие индиректно ще бъдете в животът й пак. Без даже си говорите. Когато ви види ще нахлуват спомени, от които ще я заболи – сладко и болезнено. И тя ще почувства колко й липсвате.

Нека приятелите й да ви заобичат
Това е малка мръсна хитринка, но е един от най – ефективните начини да получите гаджето си обратно. Ако не сте близки с приятелите й, станете. Единственото, което трябва да направите е да станете най – готиният човек за приятел, който всеки иска – винаги да е готов за купон, да помогне или да отстъпи за приятел. Така, те ще й промият мозъкът, как е могла да ви остави, след като сте страхотен човек. И това тя ще се замисли и ще съжалява за случилото се по между ви.

Накарайте я да ревнува
Най – сигурният и изпитан начин. Ревността е една от най – силните емоции, която можете да използвате, за да си я върнете обратно. Тя тотално побърква хората. Появявайте се пред нея с момичета, с които се държите флиртаджийски и мило – прегръщате ги, докосвате ги. И така бившата ви приятелка вече няма да може да спи спокойно или изобщо. Ще си мисли как така, толкова скоро сте я заменили, и ще иска да го чуе от вас какво не й е било наред. Това е много подъл, но в същото време и един от най – мощните начини да получите бившето си гадже обратно. И то със сигурност ще се получи. Ще си я имате обратно!

 
Петте неща, с които жените искат да сте на ясно Не казвате "Ще ти се обадя", освен ако наистина не го мислите. Това...
10 начина да станете атракция за нея 10. Спрете да се опитвате да я впечатлите Повечето мъже смятат, че те...
Петте приятелки, които всяка жена има Никой не казва, че запознанство е лесна работа. Точно когато си...

Реклама